Suriye'deki birlikler alarma geçti!

SuperHaber programcısı Metehan Demir ve SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan, gündemin dikkat çeken başlıklarının değerlendirdi...

Suriye'nin İdlib kentinde M4 karayolunda TSK konvoyunun geçişi sırasında, meydana gelen patlamada Elazığlı Piyade Teğmen Canbert Tatar'ın şehit düşmesininin ardından gözler bir kez daha bu alana çevrildi. TSK'nın bölgeye yönelik sevkiyatı devam ederken, Şam rejiminin de İdlib'e güç yığınağı yaptığı haberleri geliyor.

"Metehan Demir ile Gündem"in son bölümünde Suriye sahasında Haziran ayının hayli sıcak geçebileceğine işaret eden SuperHaber programcısı Metehan Demir, yeni haftaya başlarken yaptığı değerlendirmede bir kez daha İdlib'e dikkat çekti.

"BÖLGEDEKİ BİRLİKLER KIRMIZI ALARMA GEÇTİ"

Bölgedeki birliklerin alarma geçirildiğini belirten Demir, "Rusya, HTŞ, rejim güçleri dikkat çeken bir hareketlilik içerisinde ve bu hareketlilik tedirgin edici düzeyde. İstihbarat raporlarında provokatif bir girişim olabileceği belirtiliyor. Bu bağlamda Ankara, Suriye'deki tüm birliklerine en ileri düzeyde alarma geçilmesi emrini verdi" ifadelerini kullandı.

'Metehan Demir ile Gündem' SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Suriye'deki birlikler alarma geçti! ile ilgili etiketler SuperHaber Metehan Demir İdlib TSK M4 karayolu rejim güçleri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.