Suriye'deki 150 aşiretten Türkiye'ye operasyon mesajı

Türkiye'nin Fırat'ın doğusuna yapacağı operasyona destek yağıyor... Son olarak 150 aşiretten oluşan Suriye Aşiretler ve Kabileler Meclisi açıklama yaptı ve operasyona destek vereceğini söyledi.

Türkiye Fırat'ın doğusuna yapılacak operasyona kilitlendi. ABD'nin tehdit ettiği Türkiye'ye destek yağıyor...

Suriye Aşiretler ve Kabileler Meclisi Siyasi Ofis Sorumlusu Selim Abdülaziz Müslat, "Türkiye'nin barış ve istikrarı sağlama ve terörle mücadeledeki rolünü çok değerli ve önemli buluyoruz." dedi.

'CANI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ'

Müslat açıklamasında, "Türkiye'nin Fırat'ın doğusunda başlatmayı planladığı askeri harekatını canı gönülden desteklediğimizi ifade ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Öte yandan ABD güçlerinin, Suriye'nin kuzeyindeki Tel Abyad ve Resulayn'dan çekilmesi, Fırat'ın doğusuna yapılacak operasyon sürecini hızlandırdı.

Suriye'deki 150 aşiretten Türkiye'ye operasyon mesajı ile ilgili etiketler Suriye Fırat'ın doğusu Operasyon Aşiret Selim Abdülaziz Müslat
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.