Suriye'de Türk askerine taciz ateşi!

Daha önce Türkiye'nin gözlem noktasının bulunduğu Morek'e taciz ateşinde bulunan Esed rejimi, şimdi de İdlib gerginliği azaltma bölgesinde bulunan 8 nolu TSK gözlem noktasına taciz ateşi yaptı.

Türkiye'nin Fırat'ın doğusundaki terör bölgesine yapacağı operasyon öncesi çalışmaları devam ederken, Fırat'ın batısından da sıcak haberler geliyor.

ESED'İN HEDEFİ TÜRK GÖZLEM NOKTASI

Son dönemlerde saldırılarını artıran ve özellikle geçtiğimiz haftadan bu yana ilerleyişi hız kazanan Esed güçleri, şimdi de İdlib gerginliği azaltma bölgesinde bulunan 8 nolu TSK gözlem noktasına taciz ateşi yaptı.

Rejime ait savaş uçakları, İdlib'in güneydoğusundaki Maaretinuman ilçesinde yer alan 8 nolu gözlem noktasının yakınına ağır makineli tüfeklerle ateş etti.

HASAR OLUŞMADI

Atış neticesinde herhangi bir hasar oluşmadı.

Sirman bölgesindeki 8 nolu nokta, rejimin dün kuşatmaya aldığı Han Şeyhun ilçesinin kuzeyinde bulunuyor.

MOREK'E GİDEN KONVOY'A DA TACİZ ATEŞİ AÇMIŞTI

Rejim geçen pazartesi günü de Morek gözlem noktasına giden ve çok sayıda askeri araçtan oluşan TSK konvoyunun yolunu bombalamıştı. Konvoy, tedbir alıp beklemeye geçmişti.

 

Suriye'de Türk askerine taciz ateşi! ile ilgili etiketler TSK Suriye Esed İdlib
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.