Suriye'de sivillerin konvoyuna yapılan saldırıda korkunç tablo!

Suriye'de muhaliflerin ablukası altındaki iki kasabadan tahliye edilen insanlara yönelik bombalı araçla düzenlenen saldırıda ölenlerin sayısı 110'u aştı.

Suriye'de muhaliflerin ablukası altındaki iki kasabadan tahliye edilen insanlara yönelik bombalı araçla düzenlenen saldırıda ölenlerin sayısı 110'u aştı.

Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, ölenlerin büyük oranda Fua ve Kefraya kasabaları sakinleri olduğunu duyurdu.

Gözlemevi’ne göre; Halep’in Raşidin kasabasında muhaliflerin kontrolünde bekleyen konvoya düzenlenen saldırıda ölü sayısı en az 112.

Hayatını kaybedenler arasında konvoyu koruyan muhaliflerin de bulunduğu öne sürüldü.

Saldırıyı henüz üstlenen bir örgüt olmadı. Ancak Şam rejimi medyası, saldırının bombalı araçla düzenlenen bir intihar eylemi olduğunu duyurdu.

İran ve Katar arabuluculuğunda varılan ‘Dört Kasaba’ anlaşması, kuzeybatıda bulunan hükümet kontrolündeki Foa ve Kefreya ile Şam yakınlarında bulunan muhaliflerin kontrolündeki Madaya ve Zabadani’de yaşanan drama son vermeyi amaçlıyor.
Söz konusu dört kasaba da abluka altında tutuluyordu. Birleşmiş Milletler, günlük şiddet ve yoksunluk döngüsü içine hapsolan 64 bin sivilin yaşadığı 4 kasabadaki durumu “katastrofik” olarak nitelendirmişti.

Suriye'de sivillerin konvoyuna yapılan saldırıda korkunç tablo! ile ilgili etiketler Suriye konvoy
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.