Suriye'de halk PKK/PYD'ye karşı isyanda: Evlatlarımızı serbest bırakın!

Suriye'de halka her türlü eziyet,zulüm ve işkenceye devam ediyor.Haseke'nin güneyindeki Şidadi ilçesinde halk, terör örgütü YPG/PKK karşıtı gösteri düzenledi ve tutukluların serbest bırakılmasını istedi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye,uluslararası her türlü terör örgütleri ile mücadelesini,aralıksız olarak devam ettiriyor.

TERÖR ÖRGÜTÜ SURİYE HALKINA ZULMEDİYOR!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği talimatlarla,terörü kararlı bir şekilde kökünden kazımak çabalarına karşılık,başta ABD ile Rusya ile bazı batı ülkeleri,PKK-PYD’ye destek veriyor.Bu ülkelerden güç alan bölücü terör örgütü PKK’nın Suriye'deki kolu PYD/PYD, aşiretlere adeta kan kusturuyor. Çaresiz ve korunmasız Suriye halkı, terör örgütünün bölgede oluşturduğu kargaşa ortamı ve terör örgütlerini destekleyen işgalci ülkelerden rahatsız olurken, bölgedeki güvenin yeniden sağlanması için Türkiye'ye güveniyor.

KENDİLERİNE KARILMAYAN GENÇLERİ İNFAZ EDİYORLAR!

Geleceğe daha umutla bakabilmek için Türkiye'nin bölgeye kurtarıcı olarak intikal etmesini isteyen Suriye halkı, PYD/YPG'nin bölgede oluşturduğu kaos ortamından rahatsız. Edinilen bilgiye göre terör örgütü üyelerinin kendilerini desteklemeyen ailelerin çocuklarını kaçırıp fidye istediği, taleplerinin gerçekleşmemesi durumunda ise kaçırdıkları çocukları infaz ettiği öğrenildi.Terör örgütüne destek vermek istemeyenlerin ise işkence ile öldürüldüğü öğrenildi.

BÖLÜCÜ ÖRGÜT AŞİRETLERİ  TEK TEK DOLAŞIYOR!

Öte Yandan PYD/PYD’nin  güdümündeki Suriye Demokratik Güçleri'nin (SDG) bir süredir bölge aşiretlerinin desteğini almak için gayret gösterdiği biliniyor. Bu kapsamda DEAŞ'a destek veren aşiret reislerinin bile kapısı çalınarak irtibata geçildiği edinilen son bilgiler arasında oldu.

“EVLATLARIMIZI SERBEST BIRAKIN!

Bölücü terör örgütü PKK/PYD,Suriye'de halka her türlü eziyet,zulüm ve işkenceye devam ediyor.Haseke'nin güneyindeki Şidadi ilçesinde halk, terör örgütü YPG/PKK karşıtı gösteri düzenledi ve tutukluların serbest bırakılmasını istedi.

Suriye'de halk PKK/PYD'ye karşı isyanda: Evlatlarımızı serbest bırakın! ile ilgili etiketler Suriye Eylem protesto pkk/pyd
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.