Suriye ve FETÖ...

Terör ve güvenlik uzmanı Hacı Murat Dinçer, SuperHaber için kaleme aldığı yazısında, Suriye'de yaşanan gelişmeler ve yaşananların FETÖ ile ilişkisine dair önemli tespitlerde bulundu. İşte Dinçer'in o yazısı...

36 kere öldük dün, 36 yerimiz kanadı, yandık ağıtlarla.

Rus mu yaptı? NATO geliyor mu? Hava sahası ne olacak?

Dünyaya Devlet kurmayı ve savaş sanatını öğretmiş bir Milletin çocukları için bu sorular anlamsız, Türk şehit verdiği yerden çıkmaz Yurt eder! Gerisi lakırdı kalır.

Ancak kendisine Türk diyemeyen, Pensilvanya sümüklüsünün katalog çocukları bir kez daha gösterdiler hainlikte sınır tanımadıklarını; hoca denilen meczuptan tek bir kelam olmadığı gibi beynini ona ipotekleyen şakirtler gizlendikleri sosyal medya hesapları üzerinden ipe sapa gelmez iddiaları üst üste sıralıyor: Hükümete istifa diyen, şehitlerimiz üzerinden politika devşirmeye çalışan, söz de olay üzerine Ordu içinde rahatsızlık varmış gibi gösterilmeye çalışan aslı astarı olmayan bir sürü kirli bilgi ve kampanya internette bizzat FETÖ tarafından pompalanıyor.

Aslında Suriye konusunda FETÖ gerçeği çok farklı: FETÖ PKK/PYD-YPG üzerinden zaten Suriye’de bulunuyor. Devletin bazı birimleri içine sızmış ve 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra kaçarak Avrupa’ya sığınmış bazı şakirtlerin sahipleri tarafından PKK/PYD-YPG saflarına gönderildiği; Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı operasyonlarından sonra da Şam rejimi ile birlikte hareket eden gurupların içine girerek zamanında sızmış oldukları Devlet birimlerinin bazı mahrem bilgilerini paylaştıkları bilgilerimiz arasında. İşte bu hainler ve birlikte hareket ettikleri diğer örgüt mensuplarıdır sosyal medya üzerinden hemen her hassas konuda halkımızı manipüle edecek sahte bilgileri yayanlar. İtibar etmemeli, Devletin açıklamalarını beklemeliyiz. Suriye’de bulunan FETÖ hücreleri Mehmetçiğimize kurşun sıkıyor, Suriye’de bulunan FETÖ hücreleri PKK/PYD-YPG’ye eğitim veriyor, Suriye’de bulunan FETÖ hücreleri Şam rejimiyle birlikte hareket ediyor, içerde deşifre olmamış FETÖ hücreleri de zafiyet için ellerinden gelen hainliği yapıyor. Dikkat etmek, uyanık olmak ve ‘’hala’’ düşmanın evin içinde olduğu gerçeğini unutmamak gerekiyor.

Türk Milletinin kadim özelliklerinden biridir ‘’cenk zamanı bir olmak’’; bütün farklılıklar bir kenara bırakılarak top yekûn tek yürek olunur bu zamanlarda. Siyaset rafa kalkar, feraset ve fetanet dile gelir. Aklımızı ve kalbimizi Devlet’e dönme zamanıdır.

Suriye’de bir zihniyetle mücadele ediyoruz, öyle bir melanet ki bu Türk’e düşman, İslam’a düşman, İnsana düşman. Ateşi cehennemden gelen bu yangını söndürmeye giden Ordumuzu Allah her daim muzaffer kılar İnşallah. Hubbül-vatan mine’l- iman.

Suriye ve FETÖ... ile ilgili etiketler Hacı Murat Dİnçer FETÖ Suriye
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.