Suriye Milli Ordusu araçları da operasyona hazır!

Türk Silahlı Kuvvetlerince başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na destek verecek Suriye Milli Ordusu da hazır şekilde talimat bekliyor.

Suriye'nin kuzeyini PKK/YPG ve DEAŞ'lı teröristlerden temizlemek ve Suriyelilere güvenli bölge oluşturmak için Türk Silahlı Kuvvetleri harekete geçti. Dün akşam üzeri Barış Pınarı Harekatı başladı. Önce Türk jetleri ve obüsler, Tel Abyad ile Resulayn'daki terör hedeflerini yerle bir etti. 

Ardından komandolar sınırı geçerek, kara harekatına başladı.

SURİYE MİLLİ ORDUSU ARAÇLARINDAKİ PLAKA DETAYI

Haber 7'de yer alan habere göre; Türkiye'ye Suriye'deki operasyonlarda destek veren Suriye Milli Ordusu Cerablus'ta, Barış Pınarı Harekatı için hazırlıklarını tamamladı.

Suriye Milli Ordusu araçlarında plaka detayı ise dikkatlerden kaçmadı.

Suriye Milli Ordusu araçları da operasyona hazır! ile ilgili etiketler Türkiye TSK Suriye Operasyon Barış Pınarı Harekatı Barış Pınarı Suriye Milli Ordusu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.