'Suriye Milli Ordusu, ABD askeri konvoyuna ateş açtı!'

Suriye'nin kuzeyinde Suriye Milli Ordusu(SMO) güçlerinin bulunduğu bir noktadan ABD askeri konvoyuna ateş açıldığı iddia edildi.

ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı(CENTCOM)’nda görevli bir sözcü, Suriyenin kuzey doğusunda SMO’nun bulunduğu bölgeden ABD askeri konvoyuna ateş açıldığını, ancak mermilerin isabet etmediğini söyledi.

Sputnik’te yer alan habere göre, CENTCOM sözcüsü “3 Kasım’da Suriye’nin kuzeydoğusunda ABD devriyesi birkaç topçu saldırısına tanıklık etti, ancak mermiler konvoyun hareket ettiği yoldan 1 kilometre veya daha uzun bir mesafeye düştü. Devriye güçlerine isabet etmedi” ifadelerini kullandı. Sözcü, ABD güçlerinin kendilerini savunma hakkını saklı bulundurduğunu, güçlerin güvenliğine öncelik verildiğini belirtti.

'Suriye Milli Ordusu, ABD askeri konvoyuna ateş açtı!' ile ilgili etiketler ABD Suriye Suriye Milli Ordusu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.