Süreyya Yalçın'ın yeni oyuncağı servet değerinde

2016 yılında iş insanı Ozan Baran ile evlendikten sonra yaşamını ABD'de sürdüren 37 yaşındaki sosyetik güzel Süreyya Yalçın, Miami’de gezmek için sürat motoru satın aldı. Yalçın'ın sürat motoruna ödediği servet değerindeki para ise dudak uçuklattı.

Sosyetenin önde gelen isimlerinden Süreyya Yalçın, eşi Ozan Baran ile birlikte Amerika'da yaşıyor. Senenin üç ayı Türkiye'ye gelen ve Bodrum'daki evinde kalan Süreyya Yalçın, burada olmamasına rağmen lüks yaşamı ve pahalı kıyafetleriyle gündemden düşmüyor.

Süreyya Yalçın'ın yeni oyuncağı servet değerinde

SÜRAT TEKNESİ ALDI

Takvim'den Ufuk Özcan'ın haberine göre; Her yaz Bodrum sahillerinin tozunu attıran Süreyya Yalçın, Miami’de gezmek için servet değerinde bir sürat motoru satın aldı. Süreyya Yalçın, yeni oyuncağı için 2 milyon 500 bin lira ödedi.

Konfor ve lüks denince akla gelen ilk isim olan Süreyya Yalçın, yine kendisini ödüllendirdi.

2 MİLYON 500 BİN TL ÖDEDİ

Lüks bir malikanede yaşayan sosyetik güzel ve eşi Ozan Baran, Miami sahillerinde kullanacakları bir sürat teknesi satın almış. Donzi marka sürat teknesine 300 bin dolar (2 milyon 500 bin lira) ödeyen Süreyya Yalçın, şimdilerde yeni teknesinde Miami sahillerinde tur atıyormuş.

EVİ İÇİN DE 1 MİLYON LİRA HARCADI

Bu arada Haziran ayının ortasında Bodrum'a gelecek olan Süreyya Yalçın ile Ozan Baran, Bodrum'daki evlerini yaklaşık 1 milyon lira harcayarak yeniden dekore ettirmişler.

 

 

Süreyya Yalçın'ın yeni oyuncağı servet değerinde ile ilgili etiketler Süreyya Yalçın Miami ABD ozan baran sürat teknesi sürat motoru sosyetik sosyete
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.