Süreyya Yalçın parayı bastı, pastaya bakın ne oturttu!

Süreyya Yalçın, ‘Para nelere kadir?’ dedirtti. Yalçın, eşinin yaş gününde yemek masasının üzerine manken oturttu..

Takvim'de yer alan habere göre, lüksü ve gösterişi seven sosyetenin ünlü isimleri bu kez işi iyice abarttı. Geçtiğimiz yıl işadamı Ozan Baran'la evlenerek ABD'ye yerleşen Süreyya Yalçın, önceki gün 42 yaşına giren eşi için düzenlediği doğum günü partisiyle ağızları açıkta bıraktı.

sureyya-yalcin-kocasinin-pastasina-manken-oturttu--10126695_1

Miami'deki bir gece kulübünü kapatan ünlü ikoncan, mekanın girişini taşlarla kaplı dev silah maketleriyle süsletti.

56a4dd3718c77368ac8f6084

AĞIZLAR AÇIK KALDI

Yalçın, gecede bombayı ise doğum günü pastasıyla patlattı. Sosyetik ikoncan, casino konseptinde düzenlenen partide eşi için özel olarak ilginç bir pasta yaptırdı. Poker masasının üzerine yerleştirilen pastanın en enteresan yanı ise masanın ortasında oturan kurpiyer kılığındaki bir kadındı.

İkramlar, davetlilere genç kadının masayı kaplayan eteği üzerinde sunuldu. Görenler şaşkınlıktan ne yapacağını şaşırdı.

1441006418166-55e41cba133e1

Geceden paylaşımlar yapan Süreyya Yalçın'a "Demek ki fazla para başa bela. Allah akıl fikir versin" diye espriler yapıldı.

Eşi Ozan Baran için "Ruh eşim iyi ki doğdun; iyi ki kocam oldun. Sana tapıyorum" diyen Yalçın, pastayı da eşiyle birlikte kesti.

SÜREYYA YALÇIN KİMDİR?

Babası ünlü iş adamı Faruk Yalçın olan ünlü sosyetik güzel Süreyya Yalçın, aynı zamanda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın yeğenidir. Yarattığı sansasyonel haberlerle gündemden düşmeyen Süreyya Yalçın, kına gecesinde Serdar Ortaç çalmamasına ağlamasından tutun Ferhat Göçer’in konserine köpeği ile gitmesine kadar bir çok garip olaylara imza atmıştır. Son olarak Faruk Yalçın’ın miras konusu ile gündeme düşen sosyetik güzel Süreyya Yalçın, dudak uçuklatan kazançlarına dair haberlerle gündeme bomba gibi oturmuştur.

Söylentilere göre miras üzerinden gelen faizlerden ayda 1.5 milyon lira kazanan Süreyya Yalçın bu konuda şimdilik sessiz kalmayı tercih etmektedir. Her zaman göz önünde ve hızlı bir hayat yaşayan Süreyya Yalçın yaptığı evlilik ve yaşadığı ilişkilerle de her daim gündemde kalan birisidir. İlk evliliğini Kerem Dürüst ile yapan Süreyya Yalçın, daha sonra Önder Bekensir ile evlenmiştir. Süreyya Yalçın hakkındaki en bomba söylentilerden biri de yanında ayırmadığı köpeğine botoks yaptırdığı iddiasıdır. Fakat bunu twitter profilinden yalanlamıştır.

Süreyya Yalçın parayı bastı, pastaya bakın ne oturttu! ile ilgili etiketler Süreyya Yalçın Para Doğum günü zengin ozan baran manken oturttu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.