Süreyya Yalçın kolunda servet taşıyor! Sosyetik güzelin takılarının fiyatı dudak uçuklattı

Evlendikten sonra Amerika'ya yerleşen ve her yaz olduğu gibi bu sene de tatil için Bodrum'daki evine gelen sosyetik isim Süreyya Yalçın'ın bavul işlemleri iki saat sürmüştü. Geçtiğimiz hafta 46 bavulla Bodrum’a gelerek rekor kıran Süreyya Yalçın, önceki gün eşi ve dostlarıyla eğlenmeye çıktı. Daha önce kırık ayağına pırlantalarla kaplı alçı yaptıran sosyetik güzelin, kolundaki takıları “yürüyen mücevher mağazası” dedirtti.

Amerika'daki gösterişli hayatıyla bilinen Süreyya Yalçın, geçtiğimiz hafta eşi Ozan Baran'la birlikte soluğu Bodrum'da almıştı. 46 bavulla Bodrum'a ayak basan sosyetik güzelin bagaj işlemleri 2 saat sürmüştü.


Süreyya Yalçın kolunda servet taşıyor! Sosyetik güzelin takılarının fiyatı dudak uçuklattı

 
Her sene geldiği Bodrum'da lüks yaşantısıyla manşet olan Yalçın, önceki akşam eğlenmek için Yalıkavak'taki Park Şamdan G Beyond isimli mekandaydı.

 Süreyya Yalçın kolunda servet taşıyor! Sosyetik güzelin takılarının fiyatı dudak uçuklattı - Resim : 2

3 MİLYONLUK ŞOV

Saklambaç'ın haberine göre; Verdiği kilolarla ve yüzündeki büyük değişimle dikkat çeken Yalçın'ın, kollarındaki mücevherler, görenlerin gözlerini kamaştırdı. Taktığı 39 bin euro ve 49 bin euro'luk iki Bvlgari bilekliğin yanına 27 bin 800 euro'luk ve 4 bin euro'luk Van Cleef & Arpels bileklikleri de ekleyen Yalçın tek kolundaki mücevherlerin değeri yaklaşık 1 milyon 170 bin liraydı. Öbür koluna da 100 bin dolara pırlantalarla kaplattığı iddia edilen Apple Watch akıllı saatini takan Yalçın'ın diğer takılarıyla birlikte üzerinde 3 milyon taşıdığı tahmin edildi.

Süreyya Yalçın kolunda servet taşıyor! Sosyetik güzelin takılarının fiyatı dudak uçuklattı - Resim : 3

37 yaşındaki sosyetik güzelin bu halini görenler, şaştı kaldı. Süreyya Yalçın kolunu kaplayan takılarıyla böyle poz verdi.

 Süreyya Yalçın kolunda servet taşıyor! Sosyetik güzelin takılarının fiyatı dudak uçuklattı - Resim : 4

Abartılı şıklığı seven Yalçın, bir dönem kırılan bacağına takılan alçıyı da pırlanta taşlarla süsletmişti.


SÜREYYA YALÇIN HAKKINDA

Süreyya Yalçın, 1984 yılında dünyaya gelmiştir. 2008 yılında hayata gözlerini yuman Faruk Yalçın’ın kızı olan Süreyya Yalçın, aynı zamanda Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski başkanı Aziz Yıldırım’ın da kuzenidir. Aslen Diyarbakır Ergani’li olan merak edilen isim, servetiyle Forbes listesine de girmeyi başarmıştır. 2005 yılında Kerem Dürüst, 2008 yılında Önder Bekensir ile evlilik yaşayan Süreyya Yalçın, 2016 yılında ise Antakyalı işadamı Ozan Baran ile evlenmiştir. Süreyya Yalçın 2016'dan bu yana Amerika-Miami'de yaşıyor.

 

Süreyya Yalçın kolunda servet taşıyor! Sosyetik güzelin takılarının fiyatı dudak uçuklattı ile ilgili etiketler Süreyya Yalçın Bodrum tatil takı ozan baran
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.