Süratkargo saat kaçta açılıyor, kapanıyor? Sürat kargo çalışma saatleri

Günümüzde yük ve eşya, mektup, postavb. taşımacılığı yapan şirkete kargo şirkete denilmektedir. Son zamanlarda kargo şirketlerine yoğunluk oldukça fazladır. Günümüz teknolojisinin gelişmesiyle beraber artık insanlar alışveriş yapmak için dışarı çıkmadan sadece internet üzerinden bir tık ile kolay bir şekilde alışverişlerini yapmaktadırlar. Bu sebeple kargo şirketlerinde büyük bir yoğunluk yaşanmaktadır. Sürat kargo saat kaçta açılıyor, kapanıyor? Bu konuya ayrıntılı değineceğiz. 

2003 yılında kurulan Sürat kargo firması 2012'ye 19 bölge müdürlüğü, 24 transfer merkezi, 556 şube, 34 nokta, 5 Mobil Şube, 1278 araçlık filosu ve 4000 kadar personel çalıştıran bir firma olmuştur. Ayrıca hem yurt içi hem de yurt dışı hizmet vermektedir. Sürat kargo dünyanın 220 ülkesinde alım ve dağıtım hizmetlerini gerçekleştiren bir kargo firmasıdır. Sürat kargo cumartesi günleri açık mı? Merak edilen bu soruyu yanıtlayacağız. Sürat kargo iletişim bilgileri işte detaylar.

 SÜRAT KARGO SAAT KAÇTA AÇILIYOR?

Ülkemizde birçok kargo firması aktif olarak bulunmaktadır. Bunlardan biri olan Sürat kargo. Vatandaşlar Sürat kargo şubesinin saat kaçta açılacağını merak etmektedirler. Sürat Kargo şubeleri her hafta içi her gün sabah saat 09.00'da açılmaktadır. 

SÜRAT KARGO SAAT KAÇTA KAPANIYOR? 

Sürat kargo akşam kapanış saatini merak eden vatandaşlar internette araştırma yapıyorlar. Sürat kargoakşam saat 18.30'a kadar müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir. 

SÜRAT KARGO CUMARTESİ GÜNÜ AÇIK MI? 

İnternet üzerinden verilen bir sipariş tedarik edildikten sonra kargoya teslim edilir. Yurt içinde 2-3 gün içerisinde kargonuz size teslim edilir. Genellikle merak edilen konulardan birisi Sürat kargo şubesinin cumartesi günleri müşterilere hizmet verip vermediğidir. Kargo şubeleri hafta sonu çalışma saatleri cumartesi günü 09.00'dan 14.30'a kadar çalışan Sürat Kargo personelleri, pazar günü hizmet vermemektedir.

SÜRAT KARGO İLETİŞİM BİLGİLERİ 

Sürat kargo 2003 yılında hizmete sunulmuş olup günümüzde de değerini koruyan bir kargo firmasıdır. Son zamanlarda kargo firmalarına oldukça büyük bir yoğunluk gözlemlenmektedir. İnsanlar atık dışarı çıkıp alışveriş yapmak yerine internet üzerinden kolay ve rahat bir şekilde zahmetsiz alışveriş yapmayı tercih etmektedirler. Bir kıyafeti, bir aksesuarı, bir ev eşyası vb. gereçleri kendi gözleriyle kontrol etmek yerine hangisi rahatlarını gelirse onu sipariş etmektedirler. Ayrıca yanlış ve hatalı bir ürün ile karşılaştıkları zaman, bağlı bulunan kargo şubesine gelerek gerekli, evrakları doldurup geri iade veya değişime gönderebilirsiniz. Vatandaşlar tarafından oldukça araştırılan konulardan birisi olan adres ve iletişim bilgileri merak edilmektedir. Adres bilgileri şehirden şehire farklılık göstermektedir. Hangi şehire, hangi ilçe veya semte ikamet ediyor iseniz internet üzerinden size en yakın sürat kargo şubesine gidebilirsiniz. Sürat kargonun bilinen adresi genel müdürlük olarak sunulmuştur. Bu adres ise şudur; Mahmutbey Mahallesi, Soğuksu Caddesi No: 31Bağcılar/İstanbul olarak bilinir. Ayrıca 0850 202 02 02 numaralı telefonu arayarak kargonuz hakkında ve daha birçok konu hakkında merak ettiklerinizi sorabilir ve bilgilenebilirsiniz.

Süratkargo saat kaçta açılıyor, kapanıyor? Sürat kargo çalışma saatleri ile ilgili etiketler Sürat kargo cumartesi günleri açık mı? Sürat kargo iletişim bilgileri sürat kargo
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.