Şüphelinin annesi de ölü bulundu!

Ankara'da Sema Esen adıyla gece kulüplerinde çalışan 21 yaşındaki Aleyna Çakır 3 Haziran tarihinde evinde ölü bulunmuştu. Çakır'ın şüpheli ölümüyle ilgili gözler erkek arkadaşı Ümit Can Uygun'a çevrilmişti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ise Uygun'un annesi Gülay Uygun'un 'Aleyna Çakır gibi yetiştirme yurdunda kalan kızları gece hayatına sürüklediği' iddiası gündeme gelmişti. Bu iddia üzerine hakkında soruşturma başlatılan Gülay Uygun yanında bir intihar notu ile ölü bulundu.

Evinde ölü bulunduğu 3 Haziran tarihinden bu yana Türkiye'nin gündeminde olan Aleyna Çakır adlı genç kızla ilgili akşam saatlerinde gizemi daha da artıran bir gelişme yaşandı. 

Çakır'ın ölümü sonrası kamuoyuna 'şüpheli' olarak sunulan Ümit Can Uygun'un annesi Gülay Uygun ölü bulundu. 

Şüphelinin annesi de ölü bulundu!

Aleyna Çakır'ın 'yurt annesi' olarak da tanınan Gülay Uygun, son olarak yetiştirme yurdundaki kızları gece hayatına sürüklemekle suçlanmıştı. 

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen bu iddianın ardından Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Gülay Uygun hakkında soruşturma başlatmıştı. 

Şüphelinin annesi de ölü bulundu! - Resim : 2

İntihardan hemen sonra Instagram'da açılan tayfuunkurkcu adlı hesaptan önce olay yerine ait görüntüler, sonra da baba ile oğulun açıklamaları yayınlandığı görüldü.

Şüphelinin annesi de ölü bulundu! - Resim : 3

Ormanlık alanda başına silahla ateş ederek intihar ettiği ileri sürülen Gülay Uygun'un ölü bulunmasından kısa süre sonra bu hesaptan yapılan canlı yayında Uygun'un yanında intihar notu bulunduğu öne sürüldü.

Canlı yayını yapanlar, Aleyna Çakır'ın ölümünü ilk günden bu yana araştıran Müge Anlı'yı suçladı.

Şüphelinin annesi de ölü bulundu! - Resim : 4

MÜGE ANLI'DA YAYINLANAN SES KAYDI VE İDDİALAR...

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Aleyna Çakır'ın ölümünün intihar olmadığına ilişkin son derece önemli delil ve tanık ifadeleri ortaya çıkmıştı.

Perşembe günkü programda Aleyna'nın bir komşusunun olay günü yaptığı ses kaydı dinletilmiş, genç kızın yardım çığlıklarını duyan ailesi gözyaşlarına boğulmuştu.

Müge Anlı, Adalet Bakanlığı'na Aleyna Çakır'ın dosyasına bu ses kaydının konulması çağrısı yaparken canlı yayına bağlanan bir tanığın ifadeleri olayı farklı bir boyuta taşımıştı. 

Şüphelinin annesi de ölü bulundu! - Resim : 5

Görgü tanığı Ümit Can Uygun'un annesinin çocuk eğitimeni olduğunu belirtikten sonra "Yurtta çalışan Ümit'in annesinin kızları gece yaşamına yönlendirdiğini duydum." demişti.

Bu gelişmenin ardından kendilerine gelen görüntülerin ve görgü tanıklarının ifadelerinin ihbar olarak değerlendirildiğini belirten Müge Anlı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın Gülay Uygun hakkında soruşturma başlattığını duyurmuştu. 

Şüphelinin annesi de ölü bulundu! - Resim : 6

SAVCI TANIKLARI DİNLEYECEK

Yaşanan bu gelişmeler ardından Aleyna Çakır dosyasına bakan savcı programda konuşan tanıkların ifadesine başvurmaya karar verirken, şüphelilerle ilgili HTS kayıtlarının da savcılığa ulaştığı öğrenildi.

ESKİ SEVGİLİSİ ŞEHİR DEĞİŞTİREREK KURTULMUŞ

Öte yandan Ümit Can Uygun'un eski sevgilisi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanarak önemli bilgiler verdi. Ümit Can Uygun'la sosyal medyadan tanıştığını belirten eski sevgili, kendisini de çalıştırmak istediğini, uygunsuz görüntüleriyle tehdit edildiğini, ailesiyle şehir değiştirerek elinden kurtulduğunu ifade etti.

TIRNAKLARINDA ERKEK DNA'SI BULUNMUŞTU

Müge Anlı'nın programına katılan aile, Aleyna Çakır'ın 30 Haziran'da Ankara Adli Tıp Kurumu Başkanlığı tarafından hazırlanan otopsi raporunun sonuçlarını programda paylaşmıştı. Rapora göre, intihar ettiği iddia edilen Aleyna Çakır'ın tırnaklarında erkek DNA'sı vardı. Vajinal sürüntü örneğinde de en az birisi erkek genotipe sahip, birden fazla şahsa ait olabilecek karışım DNA profili tespit edilmişti.

İsmini vermek istemeyen bir seyirci de gece 23.000 civarı sokakta bir arabanın durduğunu belirtip, aracın içinden Aleyna ve sevgilisinin indiğini, bağrıştıklarını gördüğünü söyledi. Bunun da Aleyna ölmeden bir gece önce olduğunu ifade etti. Tanık sevgilisinin Aleyna’nın ağzını kapatmaya çalıştığını da sözlerine ekledi.

Canlı yayına katılan yakın arkadaşı birlikte çalıştıkları Aleyna’nın sevgilisi Ümit Can’ı çok iyi tanıdığını daha önce de birçok kez darp ettiğini ve bunu herkesin bildiğini aktardı. Ümit Can tarafından tehdit edilen Aleyna’nın defalarca yardım istediğini de söyledi.

Yayına telefonla bağlanan bir komşusu ise Aleyna’nın evinden çok sesler geldiğini genç kızın çok dayak yediğini gördüğünü ve Ümit Can’ın kendisini de öldürmekle suçladığını hatta telefonla kendisini tehdit ettiğini ileri sürdü.

Şüphelinin annesi de ölü bulundu! ile ilgili etiketler İntihar Müge Anlı Müge Anlı İle Tatlı Sert aleyna çakır Sema Esen Gülay Uygun
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.