SuperHaber'in "Semra Güzel" haberi gündeme damga vurdu!

SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt'un köşe yazısında HDP'li vekil Semra Güzel ile ilgili gerçeklere yer vermesi Türkiye gündemine damga vurdu. Semra Güzel'in terörist sevgilisiyle terör kampındaki pozları büyük infial yarattı. Konu, Twitter'da TT listesinde ilk sıraya yerleşti.

Türkiye, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in PKK'lı teröristle sevgili olduğunu ve PKK'nın "Değer Ailesi" kontenjanından milletvekili yapıldığını SuperHaber'den öğrendi. 

SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt, "HDP'de değer ailesi kontenjanından vekil" başlıklı köşe yazısında HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel gerçeğini yazdı. 

SEMRA GÜZEL TWITTER'DA TT OLDU

Semra Güzel'in terörist sevgilisiyle özel fotoğrafları ve PKK'nın değer ailesi kontenjanından milletvekili olduğu ortaya çıktı. Büyük yankı uyandıran bu gerçek, sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girerek TT listesinde ilk sıraya yerleşti. 

Twitter'da Semra Güzel ile ilgili saat 2:00 itibarıyla 13 bine yakın paylaşım yapıldı. 

Konu gündemdeki yerini korurken gözler Semra Güzel dosyasının Meclis gündemine gelmesi halinde alınacak kararda...

 

SuperHaber'in "Semra Güzel" haberi gündeme damga vurdu! ile ilgili etiketler terörist semra güzel
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.