SuperHaber'in FETÖ bağlantısını deşifre ettiği Talha Uğurluel ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı...

FETÖ bağlantılı olduğu bilinen 'tarihçi'-yazar Talha Uğurluel son dönemde katıldığı televizyon programları ile büyük bir üne kavuştu. Superhaber'in daha önce yaptığı uyarıya rağmen Uğurluel kamu kaynaklarından desteklenmeye devam ediliyor ve kimse de bu işe ses çıkaramıyor. Superhaber, FETÖ'nün bu 'uğurlu eli'ne dair yeni bilgileri paylaşıyor.

Diyanet'in radyosunda program yapan, TRT için çeşitli belgesel projelerinde yer alan, çok izlenen bazı haber televizyonlarında sık sık konuk olarak ağırlanan Talha Uğurluel'in FETÖ ile bağlantısı nedense hep es geçildiği için ilk kez SuperHaber bu yönünü kamuoyuna duyurmuştu

Daha önce Pelin Çift, Cansu Canan Özgen gibi önemli televizyoncuların programlarına katılarak ün kazanan, TRT'de programlar yapan Talha Uğurluel'in kullandığı aracın plakasının özellikle Fethullah Gülen'in isminin baş harfleri olan "FG"den oluştuğunu SuperHaber ortaya çıkarmıştı.

Talha Uğurluel 'in FETÖ ile ilgili yeni bağlantıları tespit edildi.

Geçtiğimiz günlerde, Düzce'de evinden Fethullah Gülen'e ait kitapları imha etmek için çıkarırken yakalanan 60 yaşındaki Yılmaz Yazgeldi, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

ferfjregre

Ancak, Talha Uğurluel, Fettullah Gülen'i kitaplarının kaynakçalarında göstermesine rağmen hiç bir sorun yaşamadan devlet imkanlarını kullanarak büyük meblağlarda paralar kazanmaya devam ediyor.

- ERDOĞAN'I TEHDİT EDEN KERİM BALCI'YA ÖVGÜLER YAĞDIRDI!

Uğurluel'in katıldığı bazı televizyon programlarında 2014 yılından bu yana firari olan FETÖ'cü Kerim Balcı'ya övgüler yağdırdığı da dikkatlerden kaçmadı.

15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı anlarda FETÖ’nün bir medyasında konuşan Kerim Balcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaretler ederek, halka "sokağa çıkmayın" çağrısı yapmıştı.

Darbeyi destekleyen sözler sarf eden, Zaman gazetesinin yazarı ve İsrail muhabiri olan Kerim Balcı, darbeci askerlere de methiyeler dizmişti.

Darbecilerin elinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ömür boyu hapis yatıracak dökümanlar olduğunu söyleyen Balcı, FETÖ'nün askerlerinin darbe girişimi sırasında 'Cumhurbaşkanı'nı tutuklamış olabileceğini' ihtimalini sık sık dile getirmiş ve provokasyonlar yapmıştı.

Talha Uğurluel, yıllarca Fetullah Gülen'e ait medya kuruluşlarında çalıştı. FETÖ'nün en önemli yayın organlarından biri olan Yurt FM'de de müdürlük dahi yaptı. 2016'da bastırdığı kitabına bile Türk yazar olarak sadece Fetullah Gülen'i kaynakça olarak koyabilen Uğurluel'e dokunulamıyor olması kafaları karıştırıyor.

Superhaber, Talha Uğurluel'in Kudüs'e sık sık yaptığı kültür turlarının da mercek altına alınmasını bekliyor.

SuperHaber'in FETÖ bağlantısını deşifre ettiği Talha Uğurluel ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı... ile ilgili etiketler Talha Uğurluel FETÖ fethullah gülen kerim balcı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.