SuperHaber'den bomba kulis bilgisi! CHP'den 'İnce' komisyon

Muharrem İnce’nin kurduğu Memleket Partisi’nin daha da güçlenip, Cumhuriyet Halk Partisi’ne zorlu bir rakip olmaması için CHP’nin önemli isimlerinden oluşan bir komisyon kurulduğu öğrenildi. SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre, Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatı ile Çevre Sokak’ta bulunan eski genel merkez binasının iki katı, CHP’den kopan isimlerin kurdukları siyasi partileri yakın takibe alacak ekibe tahsis edildi. Komisyona yardımcı olması için sosyal medya ekibi de oluşturuldu.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

SuperHaber’in son günlerde iyice hareketlenen Ankara kulislerinden aldığı bilgiye göre, CHP, partiden kopan küskünleri yakın markaja alacak bir komisyon kurdu.

CHP’nin kurduğu komisyonun asıl hedefinin geçtiğimiz Mayıs ayında kurulan Memleket Partisi olduğu öne sürüldü. CHP içinden gelen kulis bilgilerine göre, Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatı ile Çevre Sokak’ta bulunan, eski genel merkez binasında iki kat, CHP’den kopan isimlerin kurdukları siyasi partileri inceleyip, yakın takibe alacak bir komisyona tahsis edildi.

SOSYAL MEDYA EKİBİ DE OLUŞTURULDU

CHP’den koparak, alternatif siyasi arayış içinde olan isimleri ve önümüzdeki günlerde kopması muhtemel bazı isimleri yakın markaja alan, komisyonun başında, Engin Özkoç, Tuncay Özkan, Muharrem Erkek, Bülent Tezcan ve Okan Konuralp’in olacağı belirtiliyor. Genel merkezdeki bazı çalışanların da komisyona yardımcı olması için oluşturulan sosyal medya ekibine kaydırıldığı kaydedildi. Sosyal medya ekibi, Twitter ve Facebook gibi paylaşım sitelerini tarayarak komisyona rapor sunacak.

CHP ‘YUVAYA GERİ DÖN’ ATAĞI YAPACAK!

CHP’ye yakın isimlerden gelen kulis bilgilerine göre, Kılıçdaroğlu ve kurmayları, Mustafa Sarıgül ve Öztürk Yılmaz’ın partilerini kendilerine tehdit görmezken, şu an anketlerde yüzde 1 oy oranını zorlayan Muharrem İnce’nin Memleket Partisi’nin ileride tehdit oluşturmaması için özel çalışma yapacağı belirtildi.


CHP’nin Memleket Partisi’ne giden bazı isimlere ‘’Yuvaya geri dön’’ mesajı göndereceği, İnce’nin CHP’den partisine davet ettiği küskünlere de CHP’de önemli görevler verilerek partide kalmasının sağlanacağı kaydediliyor.

MUHARREM İNCE CHP’DEN İSTEDİĞİ İSİMLERİ ALAMAMIŞTI!

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun girişimleri sonucu bazı küskünler partiden ayrılmaktan son anda vazgeçmişti. Kırklareli bağımsız belediye başkanı Bülent Kesimoğlu da, Kılıçdaroğlu ile barışarak CHP’ye katılmıştı. Yine Muharrem İnce’ye çok yakın olan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da net biçimde, İnce’nin parti kurmasının kabul edilemez olduğunu ve mücadele adresinin CHP olduğunun altını çizmişlerdi.

İNCE’NİN İSTEDİĞİ YAŞAR TÜZÜN DE CHP’DE KALDI

İnce’nin partisine katılmasına herkesin kesin gözüyle baktığı Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’ün de son anda, yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Seyit Torun’un yardımcılığı görevi verilerek CHP’de kalması sağlanmıştı. Yine İnce’ye çok yakın bir isim olan, Sözcü Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Metin Yılmaz’ın damadı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Nadir Ataman da İnce’nin, İstanbul İl Başkanlığı teklifini reddederek CHP’de kalmıştı. Son günlerde, Memleket Partisi’nden istifa eden bazı CHP’li isimler de dikkat çekmişti. 

SuperHaber'den bomba kulis bilgisi! CHP'den 'İnce' komisyon ile ilgili etiketler CHP Memleket Partisi komisyon
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.