SUPERHABER ZİNDAŞTİ DOSYASINI ARALIYOR!

SuperHaber, Türkiye’de yıllardan beri uyuşturucu kaçakçılığı, cinayetler ve cezaevinden tahliye edilmesiyle gündeme gelen İranlı Naci Şerif Zindaşti dosyasını aralıyor. İranlı eski uyuşturucu kaçakçısı, yeni gizli servis ajanı Naci Şerif Zindaşti’nin yaşamı ve hakkındaki iddialar... Hepsi SuperHaber Youtube kanalında...

Geçtiğimiz hafta yazılı ve görsel medyada flaş olarak verilen önemli bir operasyon yer aldı. Haberde, MİT ve polisin İstanbul merkezli 3 şehirde yaptığı operasyonla aralarında Türklerin de olduğu 15 İranlı ajanın yakalandığı açıklandı.

Yıllardan beri İsveç'te yaşayan, İranlı Arap muhalif lider Habib Chaab'ın Türkiye'ye geldikten sonra kaybolması  büyük etki yaratmıştı. Bunun ardından yapılan soruşturmada Chaap’ın, İran istihbaratına çalıştığı belirlenen, uyuşturucu kaçakçısı Naci Şerif Zindaşti ve adamları tarafından eski eşi kullanılarak kaçırıldığı ortaya çıkmıştı.

İddiaya göre eski eşi, Chaab’ı 14 yıldır yaşadığı İsveç’ten kendisini görmek ve 100 bin avro borç vermek vaadiyle İstanbul’a çağırdı. Chaab da 9 Ekim'de Beylikdüzü’ndeki adrese geldi. Chaab, eski eşinin içinde bulunduğunu düşündüğü minibüse bindi ve o anda bayıltılarak İstanbul’dan Van’a oradan da İran'a götürüldü.

SuperHaber, yılda en az iki kez, özellikle İstanbul’da yapılan saldırılarda, iş adamı, avukat ve sabıkalı kişilerin öldürülmesi ile gündeme gelen, Naci Şerif Zindeşti’yi araştırdı. Çeşitli suçlardan sabıkalı Naci Şerif Zindeşti gerçekte kim? Nereli ve nerede yaşıyor? Adı, neden acımasız cinayetler, cezaevinden esrarengiz şekilde salıverilme ve uyuşturucu kaçakçılığı ile anılıyor?

Hakkında “Uyuşturucu kaçakçılığı yapmak, silahlı suç örgütü kurma, adam kaçırma ve öldürme” suçlamaları bulunan tam 4 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle, gıyabi olarak yargılanan Naci Şerif Zindeşti, kime hizmet ediyor ve nasıl korunuyor? Zindaşti’nin İran gizli servisi ile bağlantısı nasıl oluştu ve kendisine neyin karşılığında kimler öldürtüldü? İran gizli servisi, Türkiye’deki operayonlarında neden Zindeşti’yi kullanıyor?

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, İranlı Naci Şerif Zindeşti’nin, şimdiye kadar 6 ülkede azmettirdiği 16 cinayetin nedenlerinin izlerini sürdü ve bilinmeyenleri öğrendi.

İşte İranlı eski uyuşturucu kaçakçısı yeni gizli servis ajanı Naci Şerif Zindaşti’nin yaşamı ve hakkındaki iddialar... Hepsi SuperHaber Youtube kanalında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

SUPERHABER ZİNDAŞTİ DOSYASINI ARALIYOR! ile ilgili etiketler Zindaşti mevlüt yüksel

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.