SuperHaber yazarı Nuran Yıldız'ın önerisine Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'ndan destek

SuperHaber yazarı Nuran Yıldız, hafta başında kaleme aldığı ''Tepe noktaya bir de buradan baksak'' başlıklı köşe yazısında, Koronavirüs Bilim Kurulu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya birkaç soru yöneltti. Yıldız'ın yetkililere yönelttiği ''Müze gezme düşkünü olmayan ülkemizde müzelerin, zaten eserlere dokunmanın yasak olduğunu düşünerek, ziyaretçi sayısı sınırlandırılarak açılmasının ne sakıncası olabilir?'' sorusuna bir destek de Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'ndan geldi.

SuperHaber yazarı Nuran Yıldız, pazartesi günü kaleme aldığı ''Tepe noktaya bir de buradan baksak'' başlıklı köşe yazısında, Koronavirüs Bilim Kurulu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya birkaç soru yöneltti.

Yıldız'ın AVM'lerin açılma kararının alındığı bu dönemde yetkililere yönelttiği, ''Müze gezme düşkünü olmayan ülkemizde müzelerin, zaten eserlere dokunmanın yasak olduğunu düşünerek, ziyaretçi sayısı sınırlandırılarak açılmasının ne sakıncası olabilir?'' sorusuna bir destek de Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'ndan geldi.

Yıldız'ın sosyal medya hesabına yorum yapan Müftüoğlu, söz konusu durumu, konuk olacağı programda gündeme taşıyacağını belirtti. 

SuperHaber yazarı Nuran Yıldız'ın önerisine Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'ndan destek

NURAN YILDIZ'IN ÖNERİSİNE MÜFTÜOĞLU'NDAN DESTEK

Habertürk ekranlarında yayınlanan Kübra Par'la Açık ve Net isimli programda söz konusu duruma değinen Prof. Dr. Müftüoğlu, ''Bir şeyi atlamayalım eğer AVM'lere izin veriyorsak müzelere de izin verelim. İnsanların sosyalleşmeleri için en ucuz, en değerli ve en az riskli yerler müzelerdir. Kimse kuyrukta tablo bakmaz, kimse heykel izlemez ve kimse kuyrukta Osmanlı eseri bakmaz. Bunun altını çizelim, yetkililere seslenelim.'' ifadelerini kullandı. 

SuperHaber yazarı Nuran Yıldız'ın önerisine Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'ndan destek - Resim : 2

 

 

 

SuperHaber yazarı Nuran Yıldız'ın önerisine Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'ndan destek ile ilgili etiketler Nuran Yıldız Osman Müftüoğlu Koronavirüs Korona Habertürk Kübra Par Müze
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.