Nuran Yıldız, Tuba Büyüküstün'ü sirk şovmenlerine benzetti!

Uzun bir süre köşe yazılarına ara veren Prof. Dr. Nuran Yıldız okurları ile SuperHaber'de yeniden buluştu. Yıldız ilk köşe yazısında Uluslararası Adana Film Festivali'ni gündeme taşıdı. Altın Koza'nın jürisinde yer alan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün'ü yerden yere vurdu!

Türkiye'nin kalemi en etkili iletişim akademisyeni Prof. Dr. Nuran Yıldız, medya, siyaset, iletişim ve hayat üzerine yazılarıyla artık SuperHaber'de okurları ile buluşacak.

Nuran Yıldız, SuperHaber için kaleme aldığı ilk köşe yazısında, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 25'inci Uluslararası Adana Film Festivali'ndeki "sakilliği" gündeme taşıdı.

Nuran Yıldız, Tuba Büyüküstün'ü sirk şovmenlerine benzetti!

NEDİR BU RÜKÜŞLÜĞÜN MANTIĞI?

Törene katılan, Türk sinemasının önemli isimlerinin kıyafetlerindeki özensizliğe dikkat çeken Yıldız, "Ne var ki, bu tür önemli törenlerde katılımcıların 'saldım çayıra' kıyafetleriyle gelmeleri, artık rahatlık sınırını fazlaca aşıp saygısızlık, küçümserlik, önem vermezlik boyutuna gelmiş görünüyor." ifadelerini kullandı.

Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nın jürisinde bulunan Tuba Büyüküstün'ü de yerden yere vuran Nuran Yıldız, "Peki, bu kadar önemli bir törenin jüri üyeleri olarak sahneye gelenlere ne demeli? Tuba Büyüküstün, giyimiyle sanki sirkte şova çıkacak gibiydi." diye yazdı.

İŞTE PROF. DR. NURAN YILDIZ'IN SUPERHABER'DEKİ İLK KÖŞE YAZISININ TAMAMI...

 

 

 

Nuran Yıldız, Tuba Büyüküstün'ü sirk şovmenlerine benzetti! ile ilgili etiketler Tuba Büyüküstün Nuran Yıldız altın koza
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.