Superhaber ortaya çıkarmıştı! HDP'li Semra Güzel'in dokunulmazlığı kaldırıldı

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel’in dokunulmazlığı silahlı terör örgütüne üye olma suçundan kaldırıldı. HDP Milletvekili Semra Güzel ile terörist sevgilisi Volkan Bora'nın PKK kamplarındaki fotoğraflarını SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt ortaya çıkarmıştı. HDP'li Güzel'in yasama dokunulmazlığının kaldırılmasına dair TBMM kararı, 2 Mart 2022 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

TBMM Genel Kurulu’nda HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel hakkında silahlı terör örgütüne üye olma suçundan iki ayrı dosya görüşmeleri yapıldı.

Görüşmelerin sonunda yapılan oylamada HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel’in iki ayrı dosyadan dokunulmazlığı kaldırıldı.

HDP'li Güzel'in yasama dokunulmazlığının kaldırılmasına dair TBMM kararı, 2 Mart 2022 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Superhaber ortaya çıkarmıştı! HDP'li Semra Güzel'in dokunulmazlığı kaldırıldı

NE OLMUŞTU?

Semra Güzel skandalını SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt ortaya çıkarmıştı.

HDP Milletvekili Semra Güzel ile terörist sevgilisi Volkan Bora'nın fotoğraflarının PKK'nın en etkin yuvalarından biri olan ve Kuzey Sevk İdaresi olarak bilinen Metina kampında çekildiği tespit edilmişti.

Kampa ancak örgüt üyesi olan ve yöneticilerin izin verdiği kişilerin girebildiği Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmalar kapsamında alınan ifadelerle ortaya çıkmıştı.

 

 

 

 

Superhaber ortaya çıkarmıştı! HDP'li Semra Güzel'in dokunulmazlığı kaldırıldı ile ilgili etiketler semra güzel
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.