Superhaber Nazmi Arıkan ve şoförünün bıçaklandığı çiftlik evine gitti: İşte ilginç detaylar

Fen Bilimleri Eğitim Kurumlarının kurucusu Nazmi Arıkan ile şoförü, çiftlik evinde bıçaklanarak öldürülmüş bulundu. Superhaber muhabiri Mevlüt Yüksel, olay yerinden özel detaylar verdi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL

 

Fen Bilimleri Eğitim Kurumlarının kurucusu Nazmi Arıkan ile şoförü, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesindeki çiftlik evinde bıçaklanarak öldürülmüş bulundu. 

Süperhaber muhabiri Mevlüt Yüksel, Arıkan ve şöfürünün öldürüldüğü çiftlik evine gitti. 

ÇİFTLİK EVİNE GİDEN BİR GRUPLA TARTIŞTI

Süperhaber'in edindiği bilgilere göre, ünlü işadamı ve eğitimci Arıkan, dün gece çiftlik evine gelen bir grupla tartıştı. Alacak-verecek meselesü yüzünden çıkan kavgada Nazmi Arıkan ve şoförü bıçaklanarak öldürüldü. 

Superhaber Nazmi Arıkan ve şoförünün bıçaklandığı çiftlik evine gitti: İşte ilginç detaylarJANDARMA, AYÇİÇEĞİ TARLASINDA 3 ADET BIÇAK KINI BULDU

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel'in olay yerinden edindiği bilgilere göre, jandarma yaptığı inceleme sonucunda ay çiçeği tarlasında 3 adet bıçak kını buldu.

3 YILDIR ÇİFTLİK EVİNDE YAŞIYORDU

Fen Bilimleri Eğitim Kurumlarının kurucusu Nazmi Arıkan'ın 3 yıldır büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarının bulunduğu bu çiftlikte yaşadığı da öğrenildi. 

 

 

 

 

Superhaber Nazmi Arıkan ve şoförünün bıçaklandığı çiftlik evine gitti: İşte ilginç detaylar ile ilgili etiketler Çanakkale SuperHaber Jandarma nazmi arıkan çiftlik evi FEN DERSHANESİ olay yeri
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.