SuperHaber mikrofonuna isyan ettiler: Millet dersini verir!

İstanbul sel felaketi yaşadığı anlarda Bodrum'da tatilde olan ve 8 saat sonra tweet atan, bir gün sonra ise mağdur olan vatandaşların yanına gelerek incelemelerde bulunup ardından tatil için yeniden Bodrum'a dönen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki büyük... SuperHaber Youtube kanalı, İmamoğlu'nun 'tatil sevdasını' İstanbullulara sordu..

İstanbul'u vuran sel felaketinde kendisine ulaşılamayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir gün sonra Bodrum tatilinden dönerek Eminönü'nde esnafı ziyaret etmişti. Esnafın 'Neredesiniz başkanım!' diyerek tepki gösterdiği İmamoğlu, yarım gün kaldığı İstanbul'dan hemen Bodrum'a dönerek tatiline devam etti.

SuperHaber mikrofonuna isyan ettiler: Millet dersini verir! ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Üsküdar Eminönü Sel (Doğa olayı)
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.