SuperHaber Mars'ı arıyor... Türkiye seferber oldu!

Ünlü televizyoncu Müge Anlı, hayvan dostlarımız için duyarsız kalmadı. ATV ekranlarının fenomen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert"te, SuperHaber Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Er'in "Mars" isimli, 1.5 yaşındaki safkan Alman kurdu köpeğinin, Beylerbeyi Küplüce'de kaybolduğu duyuruldu. Köpeği görenlerin, görüldüğü yeri ihbar etmesi çağrısı yapıldı

Hafta içi her gün yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" ATV ekranlarında bügün yine önemli konu başlıkları ile izleyicilerle buluştu.

Toplumsal olaylara karşı yüksek hassasiyeti ile tanınan ünlü sunucu Müge Anlı, hayvan dostlarımız için de duyarsız kalmadı.

SuperHaber Genel Yayın Yönetmeni, gazeteci Cengiz Er'in "Mars" adındaki safkan Alman kurdunun kaybolduğunu izleyenleri ile paylaşan Müge Anlı, programında, köpeği görenlerin ihbarda bulunmasını istedi.

Müge Anlı ayrıca, SuperHaber Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Er'in köpeğini bulan kişiyi ödüllendirileceğini de sözlerine ekledi.

 

SuperHaber Mars'ı arıyor... Türkiye seferber oldu! ile ilgili etiketler Cengiz Er SuperHaber
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.