SUPERHABER LÜBNAN'DA PATLAMANIN YAŞANDIĞI SİLOYA GİRDİ

SuperHaber Türk medyasında bir ilke imza attı... Beyrut'taki liman faciasının yankıları sürerken Mevlüt Yüksel, patlamanın yaşandığı silodaki gizli tüneli görüntüledi. Mevlüt Yüksel, tüneli görüntülerken arkasında Amerikalıların olması dikkatlerden kaçmadı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta geçen hafta gerçekleşen ve 200'e yakın kişinin hayatını kaybettiği patlamadan sorumlu tutulan Başbakan Hassan Diyab liderliğindeki hükümet istifa etti.

Bölgede patlamanın hemen ardından sokaklara taşan öfke ve protestolar ise bu istifaya rağmen devam ediyor.

O SİLO'DAN İLK GÖRÜNTÜLER...

Günlerdir protestocuların polisle çatışmalarını en ön saflarda görüntüleyerek, Türk medyasını temsilen eylemlerin tek canlı tanığı olan SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel ise Lübnan'da yine bir ilke imza attı.

Beyrut'ta meydana gelen patlamanın hemen ardından bölgeye giderek yaşananlara an be an tanıklık eden SuperHaber muhabiri bu kez, dünyanın en büyük patlamalarından birinin yaşandığı o siloyu görüntüledi.

Yüksel'in geçtiği o görüntüler adeta bir distopya hikayesini konu alan Mad Max filmini hatırlatıyordu...  

SUPERHABER LÜBNAN'DA PATLAMANIN YAŞANDIĞI SİLOYA GİRDİ

SUPERHABER PATLAMANIN KALBİNDE!.. 

Şu ana kadar 200'e yakın kişinin öldüğü, 120 kişinin kaybolduğu ve yaklaşık 7 bin kişinin de yaralandığı facia bölgesi SuperHaber farkıyla görüntülendi.

Patlamanın meydana geldiği bölgeden dehşet verici görüntüler paylaşan SuperHaber muhabiri, büyük bir risk alarak enkazın üzerinde yürüdü ve facianın boyutunu kare kare izleyenlere aktardı.  

SUPERHABER LÜBNAN'DA PATLAMANIN YAŞANDIĞI SİLOYA GİRDİ - Resim : 2

BÖLGEDE AMERİKALILAR VAR

Mevlüt Yüksel, çekim yaptığı sırada Amerikalıların facia bölgesinde bulunduğunu not düşerek, buraya oldukça zor şartlarda ve gizlice girdiğini vurguladı.

GİZLİ TÜNEL GÖRÜNTÜLENDİ

SuperHaber, patlama bölgesinde ortaya çıkan ve halen sırrı çözülemeyen gizli tüneli Türk medyasından ilk kez görüntüleyen medya kuruluşu da oldu.

SuperHaber muhabiri Yüksel, tünelin ne amaçla kullanıldığının şu ana kadar anlaşılamadığının altını çizdi.

 

SUPERHABER LÜBNAN'DA PATLAMANIN YAŞANDIĞI SİLOYA GİRDİ ile ilgili etiketler Lübnan SuperHaber Beyrut Limanı beyrut patlama mevlüt yüksel
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.