SuperHaber, HDP'li firari milletvekili Semra Güzel'in izini Norveç'te buldu

SüperHaber’in ortaya çıkardığı büyük skandalın aktörü HDP’li Semra Güzel, firar ettikten sonra Norveç’te ortaya çıktı.

Semra Güzel dokunulmazlığı kaldırıldıktan ve hakkında soruşturma başlatıldıktan sonra sırra kadem basmıştı. Güzel’in yasa dışı yollardan önce PKK terör örgütünün kontrolündeki bölgelere, ardından da Avrupa’ya kaçtığı tahmin ediliyordu.

SüperHaber, Güzel’in izini Norveç’te buldu.

SuperHaber, HDP'li firari milletvekili Semra Güzel'in izini Norveç'te buldu

SüperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt, 8 Ocak 2022 tarihinde yazdığı yazıda HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel’in, terör örgütünün 2017 yılı Nisan ayında etkisiz hale getirilen militanlarından Volkan Bora ile gönül ilişkisi olduğu, milletvekilliğinin de bu çerçevede örgütün sözde “Değer ailesi” kontenjanından yapıldığını yazmıştı. Bozkurt daha sonraki araştırmalarında Semra Güzel’in gönül ilişkisinden öte bir şekilde örgüt hiyerarşisinde yer aldığına yönelik bilgilere ulaştı.

SuperHaber, HDP'li firari milletvekili Semra Güzel'in izini Norveç'te buldu - Resim : 2

SüperHaber’in haberi ve yayınladığı fotoğraflardan sonra tüm Türkiye HDP’li Güzel’in KCK/PKK terör örgütü ilişkisine yoğunlaştı. Dokunulmazlığı kaldırılan Semra Güzel hakkında soruşturma başlatılmış, bu soruşturma kapsamında da arama kararı çıkarılmıştı. Ancak Semra Güzel hiçbir adresinde bulunamamıştı. İlk ulaşılan bilgiler, Semra Güzel’in yasadışı yollardan yurtdışına kaçtığı yönündeydi. Zaten haberimizden sonra Semra Güzel hiçbir şekilde kamera karşısına çıkmadı. Hatta TBMM’deki fezleke sürecinde de savunmasını kendisi değil HDP’liler yaptı. 

SüperHaber, Semra Güzel’in TBMM’deki danışmanı Kenan Canpolat’ın da yurtdışına kaçtığını haberleştirmişti.

“BU BİZİM SEMRA GÜZEL” NOTU

Semra Güzel, Hezil Çayı üzerinden Irak’ın kuzeyine oradan da yurtdışına kaçtı yönünde bilgilerden sonra yine ortalarda gözükmüyordu. Ta ki, 17 Nisan 2022’ye, yani düne kadar. Norveç’te yaşayan Hakan Yaşar isimli ressam, bir resminin önünde Semra Güzel ile fotoğrafını Kürtçe “Ev Semra Güzel e me ye” notuyla paylaştı. Anlamı “Bu bizim Semra Güzel”. Hakan Yaşar’ın paylaşımlarından HDP’ye yakın bir isim olduğu dikkat çekiyor.

SuperHaber, HDP'li firari milletvekili Semra Güzel'in izini Norveç'te buldu - Resim : 3

Yaşar’ın, iki önceki paylaşımında da Beşiktaş Kültür Merkezi oyuncularından Bülent Emrah Parlak’la fotoğrafı var. 

Hem Güzel’le hem Parlak’la paylaşımındaki yerin aynı olduğunu zemin ve duvarın aynı olmasından anlaşılıyor.

Eski fotoğraf olsa, “neden şimdi paylaştı” sorusu gündeme gelecek. 

Hakan Yaşar’ın sosyal medya paylaşımında yaşadığını belirttiği Norveç’in Stavanger kentindeki hava sıcaklığı da, kıyafetleri anlamamıza yardımcı oldu. Yani yakın zamanda, hatta paylaşımın yapıldığı gün çekilmiş olma ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Özetle, Semra Güzel orada mı yaşıyor bilinmez, ancak 17 Nisan’da Norveç’in güney batısında Kuzey Denizi kıyısındaki Stavanger kentinde olduğu anlaşılıyor. 

SuperHaber, HDP'li firari milletvekili Semra Güzel'in izini Norveç'te buldu ile ilgili etiketler HDP Norveç semra güzel firari
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.