SuperHaber gündeme damga vurdu! Prof. Taşçıoğlu'nun adı orada yaşayacak...

Yayın hayatına bundan 5 yıl önce başlayan SuperHaber koronavirüs salgını sonrası özel haber ve röportajları ile gündem yaratmaya devam ediyor. Hocaların hocası olarak kabul edilen Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun hastalığa yakalandığını ilk duyuran haber sitesi olan SuperHaber fikri takip gereği tedavisindeki gelişmeleri de gün gün aktarmıştı. Taşçıoğlu'nun vefatını da ilk duyuran site olan SuperHaber'in etkili yayıncılığı sonrasında ünlü bilim insanın adı yeni açılan hastaneye verildi...

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

SuperHaber, ilk gününden itibaren dünyanın 180 ülkesine yayılan, 50 bini aşkın kişinin ölümü ve 1 milyonu aşkın insanında hastalanmasına neden olan yeni tip koronavirüse ilişkin güncel gelişmeleri, tedavisindeki yenilikleri, bilim insanlarının görüşlerini en yalın ve anlaşılır haberlerle aktarmaya devam ediyor.

SuperHaber, Türkiye'nin tüm illerine de yayılan kovid-19 ile ilgili yurt içindeki gelişmeleri de aynı duyarlılıkta takip edip aktarıyor. SuperHaber toplum sağlığını yakından ilgilendiren böylesine önemli bir konuda birçok gelişmeyi ilk aktaran haber sitesi olurken, özel haberler ve röportajlarıyla da siz okurların bilgilenmesine katkı sunuyor. 

PROF. DR. CEMİL TAŞÇIOĞLU’NU İLK DUYURAN SuperHaber OLMUŞTU

Bu özel haberlerden biri de Türkiye'deki ilk koronavirüs vakasına müdahale eden İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi İç hastalıkları öğretim üyesi Profesör Doktor Cemil Taşçıoğlu’nun virüse yakalanmasını da ilk duyuran yine SuperHaber olmuştu. SuperHaber ile mükemmel ve fedakar bir bilim insanını yakından tanıyan Türkiye, tedavi sürecine ilişkin tüm gelişmeleri öğrenirken, vefatı ile de derinden üzüntü duydu.

SuperHaber gündeme damga vurdu! Prof. Taşçıoğlu'nun adı orada yaşayacak...

SuperHaber GÜNDEME DAMGASINI VURUYOR!

Prof. Dr. Cemil Taşaçıoğlu’nun salgın hastalığa karşı verdiği 16 günlük mücadesinin duyulmasından sonra, binlerce tıp öğrencisi, ailesine moral desteği vermek için, sosyal medya üzerinden mesajlar yağdırmışlardı.

Yine SuperHaber’in yayınlarından sonra, hocanın öğrencileri, çektirdikleri fotoğraf ve Zeki Müren’in, ”Elbet bir gün buluşacağız. Bu böyle yarım kalmayacak.” şarkısı ile Taşçoğlu için bir klip de hazırlamışlardı.

SuperHaber gündeme damga vurdu! Prof. Taşçıoğlu'nun adı orada yaşayacak... - Resim : 2

TAŞÇIOĞLU’NUN ADI HASTANEYE VERİLDİ

Koronavirüse karşı verdiği mücadeleyi önceki gün kaybeden Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu’nun vefatı sonrası, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, bakanlar, milletvekilleri, çeşitli kurum ve kuruluşlar, başsağlığı mesajları yayınladı. 

Cumhurbaşkın Erdoğan son yaptığı açıklamada ise Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu’nun adının yeni yapılan Okmeydanı Eğitim ve Araştırma hastanesine verileceğini duyurdu.

SuperHaber, aynı kararlılık ve tarafsız haberciliği, doğru, güvenilir, hızlı ve öncü özel haberleri ile ülkemizi tehdet eden korona virüsü salgını ile mücadelede yerini almaya devam edecektir.

DOKTOR KÖSE KARAHAN'IN HABERİNİ DE İLK SuperHaber DUYURDU

Türkiye'nin korona virüsü ile mücadesinde,en büyük fedakarlık ile özveriyi, doktorlar, hemşireler ve diğer sağlık çalışanları veriyor. Sağlık Bakanlığı'nın yaptğı açıklamalarda onlarca doktor ve sağlık görevlilerinin, salgın hastalığa yakalandıkları duyurulmuştu. Halen çeşitli illerdeki hastanelerde, tedavi gören doktorlar ve sağlık elemanlarının haberlerini yine ilk olarak Süperhaber duyurmuştu.

SuperHaber gündeme damga vurdu! Prof. Taşçıoğlu'nun adı orada yaşayacak... - Resim : 3

Bunlarda biri de görev yaptığı Bakırköy Doktor Sadi konuk Devlet Hastanesi Göğüs Cerrahisi doktorlarından Selçuk Köse Karahan idi. Doktor Karahan, korona virüsüne yakaladıktan sonra aynı hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi görmeye başlamıştı.

Doktor Karahan için aranan ancak bulunamayan "Favipiravir" adlı ilaç için de SuperHaber devreye girmişti.

Doktor Karahan'ın eski eşi Filiz Gültekin'in sosyal medyada ilacın bulunması için yardım istemesi üzerine, SuperHaber bunu gündeme getirmiş bu haber üzerine ilaç bir gün sonra Doktor Karahan'ın tedavisinde kullanılmaya başlanmıştı. Doktor Karahan, yapılan başarılı tedavilerinin ardından, komadan çıkmıştı.

SuperHaber gündeme damga vurdu! Prof. Taşçıoğlu'nun adı orada yaşayacak... - Resim : 4

SuperHaber gündeme damga vurdu! Prof. Taşçıoğlu'nun adı orada yaşayacak... ile ilgili etiketler SuperHaber Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Prof. dr. selçuk köse mevlüt yüksel
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.