SuperHaber fikritakip haberi! 50 milyon dolarlık dolandırıcılık olayında sıcak gelişme! Ferhat Önen'i vuran Özyağcı, Sinan Ateş'i de vurmuş!

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş cinayeti ile bağlantılı oldukları ortaya çıkan Doğukan Çep ve Eray Özyağcı’ya ilişkin yeni bilgiler ortaya çıktı. SuperHaber'in elde ettiği bilgilere göre 6 Eylül'de 14 kurşunla vurularak ağır yaralanan Ferhat Önen saldırısının arkasından da bu iki isim çıktı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesi gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.

Ankara'da öldürülen Ateş'i, "Dodo" lakaplı Doğukan Çep'in talimatı ile çok sayıda suç kaydı bulunan Eray Özyağcı'nın vurduğu ortaya çıkmıştı.

Doğukan Çep,geçtiğimiz hafta Beykoz'da polis tarafından yakalanmış ve çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Sinan Ateş'i Doğukan Çep'in azmettirmesi ile silahla vurarak öldürdüğü ortaya çıkan Eray Özyağcı ise halen polis tarafından her yerde aranıyor.

SuperHaber fikritakip haberi! 50 milyon dolarlık dolandırıcılık olayında sıcak gelişme! Ferhat Önen'i vuran Özyağcı, Sinan Ateş'i de vurmuş!

Yekta Gözenberaber Arnavutluk'ta olduğu yeğeni ile

KARTAL SOĞANLIK'TA FERHAT ÖNEN 14 KURŞUNLA YARALANDI!

Sinan Ateş olayına adı karışan "Dodo" lakaplı Doğukan Çep ile cinayet zanlısı Eray Özyağcı'nın adının İstanbul'da meydana gelen bir başka yaralama olayına daha karıştığı ortaya çıktı.

SuperHaber'in elde ettiği bilgilere göre yaklaşık 5 ay önce Kartal Soğanlık'ta Ferhat Önen, sabah saatlerinde evinden çıkarak arabasına bindiği sırada silahlı saldırıya uğradı.

Önen'e kimliği bilinmeyen bir kişi 14 kurşun sıkarak kaçtı. Ağır yaralanan Önen uğradığı saldırı sonrası çevrede bulunan vatandaşlar tarafından Kartal Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'ne kaldırılmış ve kendisini vuranı söyleyemeden komaya girmişti.

SuperHaber fikritakip haberi! 50 milyon dolarlık dolandırıcılık olayında sıcak gelişme! Ferhat Önen'i vuran Özyağcı, Sinan Ateş'i de vurmuş! - Resim : 2

Kartal Soğanlık'ta 15 kurşunla vurulan Ferhat Önen

ÖNEN KOMADAN ÇIKTI POLİSE İFADE VERDİ

Polis meydana gelen silahlı saldırının ardından Ferhat Önen'in vurulduğu sokakta bulunan kamera kayıtlarını alarak ateş eden kişinin kimliğini belirlemeye çalışmıştı.

Ancak Önen'in 14 kurşunla vurulmasından sonra polisin yaptığı çalışmalardan günler geçmesine rağmen saldırganın kimliği hakkında bir bilgi elde edilemediği ifade edilmişti.

Öte yandan vücuduna aldığı kurşunlarla ağır yaralanan Ferhat Önen yoğun bakımda tedavi gördükten bir hafta sonra komadan çıkmıştı.

Yüzünü şapka ile kapatan bir kişinin tabancalı saldırısına uğrayan Ferhat Önen hastanedeki tedavisinin ardından evine yollanmıştı.

SuperHaber fikritakip haberi! 50 milyon dolarlık dolandırıcılık olayında sıcak gelişme! Ferhat Önen'i vuran Özyağcı, Sinan Ateş'i de vurmuş! - Resim : 3

Cem Özmüş(solda),Muhammed Dursun(sağda)

VURULAN ÖNEN YEKTA GÖZEN'DEN ŞÜPHELENDİĞİNİ SÖYLEDİ

Ferhat Önen'in iyileşmesinin ardından polise kendisine yapılan saldırı ile ilgili ifade verdiği öğrenildi.

Önen'in ifadesinde kendisine yapılan saldırıda Yekta Gözen adlı kişiden şüphelendiğini söylediği kaydedildi.

SuperHaber Ferhat Önen'in yaralanmasında adı geçen Yekta Gözen'i daha önce bir çok kez haber yapmıştı.

Yekta Gözen'in adı Fırat Muşlu'nun eski koruması Cem Özmüş'ün 15 Temmuz 2021 tarihinde Kartal Cevizli'de silahla vurularak öldürülmesi olayına karıştığı ortaya çıktı.

Polisin yaptığı araştırmada cinayet zanlısı Gözen'in koruma Özmüş'ün öldürülmesini azmettirenler tarafından Arnavutluk'un başkenti Tiran'a kaçırıldığının belirlendiği anlaşılmıştı.

SuperHaber fikritakip haberi! 50 milyon dolarlık dolandırıcılık olayında sıcak gelişme! Ferhat Önen'i vuran Özyağcı, Sinan Ateş'i de vurmuş! - Resim : 4

Dodo lakaplı Doğukan Çep


SUPERHABER BİR KEZ DAHA GERÇEKLERE ULAŞTI

Kartal'da Ferhat Önen'in 14 kurşunla vurulmasının zanlıları aradan geçen 5 ay içinde tespit edilemedi ve yakalanamadı.

Ancak geçtiğimiz günlerde polis karakoluna gelen bir telefon ihbarınınpolisi harekete geçirdiği bilgisi elde edildi.

Bu ihbarda Ankara'da öldürülen Sinan Ateş ile bağlantılı oldukları öğrenilen Doğukan Çep ile Eray Özyağcı’ya ilişkin yeni bilgiler ortaya çıktığı vurgulandı.

SuperHaber'in elde ettiği bilgilere göre geçen yıl 06 Eylül sabah saatlerinde Kartal Soğanlık'taki evinden çıkıp arabasına bindiği sırada yanına yaklaşan bir kişi tarafından 14 kurşunla vurularak ağır yaralanan Ferhat Önen'i cinayet suçundan Arnavutluk'a kaçan Yekta Gözen'in vurdurduğu iddia edildi.

Yine bu telefon ihbarında Ferhat Önen'in vurulması talimatını "Dodo" lakaplı Doğukan Çep'in azmettirmesi ile halen firari olan Sinan Ateş'i öldürdüğü belirlenen Eray Özyağcı tarafından gerçekleştirildiği öne sürüldü.

SuperHaber fikritakip haberi! 50 milyon dolarlık dolandırıcılık olayında sıcak gelişme! Ferhat Önen'i vuran Özyağcı, Sinan Ateş'i de vurmuş! - Resim : 5

Sinan Ateş'in katili Eray Özyağcı.


KATİL ZANLISI ŞÜPHELİ OLARAK ARANAN YEKTA GÖZEN KİMDİR?

İstanbul'da tekstilci Fırat Muşlu ile ortaklık yapan işadamı Fehmi Öztürk,bundan 5 yıl önce organize bir şekilde dolandırıldığını iddia etmişti.

Öztürk eski ortağı Fırat Muşlu ve Gelecek Partili Cuma İçten tarafından çeşitli kumpaslar kurularak yaklaşık 50 milyon dolarlık malvarlığının elinden alındığını öne sürerek mahkemelere başvurmuştu.

Öztürk ile eski ortağı Fırat Muşlu arasında İstanbul ve Çanakkale'de bulunan çeşitli adliyelerde karşılıklı açılan davalar devam ediyor.

SuperHaber fikritakip haberi! 50 milyon dolarlık dolandırıcılık olayında sıcak gelişme! Ferhat Önen'i vuran Özyağcı, Sinan Ateş'i de vurmuş! - Resim : 6

Sinan Ateş'i öldürmeye Eray Özyağcı böyle gitmişti

BABA İLE OĞUL KAHVALTIDA FECİ ŞEKİLDE DARP EDİLDİ

Bu davalar devam ederken işadamı Fehmi Öztürk ve oğlu Ercan Öztürk, Başakşehir'de 10 Temmuz 2018 tarihinde Cem Özmüş ile Muhammed Dursun adlı kişiler tarafından darp edilmişti.

Olaydan sonra sol gözünden ağır yaralanan ve görme kaybı yaşayan Öztürk 7 saat süren ameliyat geçirmişti.

Polisin ve savcılığın olaydan sonra yaptığı araştırmada ise Öztürk ve oğlunu,Fırat Muşlu'nun koruması Cem Özmüş ile Muhammed Dursun'un darp ettiği anlaşılmıştı.

CEM ÖZMÜŞ KARTAL CEVİZLİ'DE ÖLDÜRÜLDÜ

Öztürk'ün şikayet ettiği koruma Özmüş ve Dursun darp suçlaması ile yargılanırken,15 Temmuz 2021 tarihinde ilginç bir olay meydana geldi.

İşadamı Öztürk'ü darp eden Fırat Muşlu'nun eski koruması Cem Özmüş, Kartal Cevizli sahilinde arkadaşı Deniz Aslanhan ile otururken,motorsikletli bir kişi tarafından sırtından ve ayağından vuruldu.

KORUMA ÖZMÜŞ'ÜN KATİL ZANLISI YEKTA GÖZEN HER YERDE ARANIYOR

Cem Özmüş yanında bulunan Deniz Aslanhan'ın yardımı ile Kartal Doktor Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'ne götürüldü.

Ancak Özmüş, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Özmüş'ün öldürülmesinden sonra polisin araştırmada birçok suçtan sabıkalı olan Yekta Gözen adlı bir kişi cinayetin baş şüphelisi olarak adli kayıtlara geçmişti.

Yine polisin yaptığı soruşturmalarda, zanlı Gözen'in cinayetin işlendiği gün uçakla Arnavutluk'un başkenti Tiran'a kaçırıldığı bilgisine de ulaşılmıştı.

SuperHaber fikritakip haberi! 50 milyon dolarlık dolandırıcılık olayında sıcak gelişme! Ferhat Önen'i vuran Özyağcı, Sinan Ateş'i de vurmuş! ile ilgili etiketler Sinan Ateş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.