Merih Demiral transferini SuperHaber duyurmuştu! Lucescu da açıkladı...

İlk önce SuperHaber'in duyurduğu Merih Demiral'ın Juventus'a transferini Milli Takım eski teknik direktörü Mircea Lucescu'da açıkladı.

Son olarak A Milli Takımımızda görev alan Mircea Lucescu, Sassuolo'da forma giyen Merih Demiral'ın Juventus'a transferinin bittiğini söyledi ve milli oyuncunun Torino ekibinde başarılı olacağını kaydetti.

Merih Demiral transferini SuperHaber duyurmuştu! Lucescu da açıkladı...

Inter'in de Merih'i istediğini belirten Lucescu, "Merih Demiral'ı Inter de çok yakından takip etti ancak sonunda Juventus transfer etti. Onu Sporting'in 2. takımında oynadığından beri tanıyorum. İyi bir oyuncu ama bunun ötesinde iyi bir insan. Çok iyi bir oyun görüşü var, müdahalelerinde başarılı, hava toplarında iyi, harika bir geleceği olan bir oyuncu" ifadelerini kullandı.

"MERİH DEMİRAL'I MİLLİ TAKIM'A BEN ALDIM"

Oyuncunun tarz olarak Vidic ile kıyaslanması ile ilgili görüşleri sorulan deneyimli hoca, "Merih hala genç bir oyuncu, şu anda başkalarıyla karşılaştırmak doğru değil. Milli Takım'da ilk maçına benimle çıktı ve bu yolda yürüdüğü için mutluyum. Serie A'ya gittiğinde daha iyi bir kulübe transfer olacağının farkındaydım ve geçen aylar onun iyi bir oyuncu olduğunu kanıtladı. Milli Takım formasını gitmesi profesyonel bakış açısından onu geliştirdi. Juventus'ta Chiellini, Bonucci, Rugani gibi defans oyuncularıyla oynayacak olması onun gelişmesini sağlayacak." diye konuştu.

Juventus, 5 yıllık sözleşme imzalayacağı Merih Demiral için Sassuolo'ya 15 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

Merih Demiral transferini SuperHaber duyurmuştu! Lucescu da açıkladı... ile ilgili etiketler Juventus Inter Lucescu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.