Superhaber açıklıyor...Danıştay'a yeniden atanan üyeler listesinde tartışmalı isimler var

Yüksek Yargı düzenlemesinin yürürlüğe girmesinden sonra Danıştay'a atanan 75 üye arasında FETÖ ile ilgili skandal kararlara imza atan iki üyenin de bulunması kafa karıştırdı.

KİMSE YOK MU VE DERSANE KARARLARINDA İMZALARI VAR

Danıştay ve bazı Kanunlarda değişiklik yapan kanunun (Yüksek Yargı düzenlemesi) yürürlüğe girmesinin ardından Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu bugün Danıştay üyeliğine 75 ismi atadı. Atanan isimler arasında dikkat çekici isimler var.

Listede tartışmalı kararlarda imzası bulunan bazı üyelerin de bulunması kafaları karıştırdı.

1-Bir FETÖ kuruluşu olan Kimse Yok Mu Derneği'nin kamu yararı kararını kaldıran Bakanlar Kurulu kararının Danıştay tarafından yürütümesinin durdurulması kararının altında imzası bulunan Ali Kazan yeniden üye seçildi.

2-Dersanelerin kapatılması ile ilgili düzenlemenin yürütmesini durduran Danıştay Kararının altında imzası bulunan Erhan Çakan. Bugün açıklanan 75 kişilik üye listesinde Çakan'ın da adı var.

3-FETÖ'cü Emniyet Müdürlerinin göreve iadesinin yolunu açan Danıştay kararının altına imzası bulunan bir isim daha yeniden Danıştay üyeliğine seçildi. Bu isim Eyüp Kaya..

Bu üç ismin yeniden Danıştay üyesi seçilmesi yargı çevrelerinde tartışma yarattı.

Superhaber açıklıyor...Danıştay'a yeniden atanan üyeler listesinde tartışmalı isimler var ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.