Süper mini elbisesiyle sahneye çıkan Hadise dans şovuyla olay yarattı

Hadise, dün akşam Ankara’da hayranlarıyla buluştu. Biletleri günler öncesinde tükenen konserde Hadise, şarkıları ve danslarıya izleyicileri coşturdu. Konser için siyah derin yırtmaçlı bir elbise tercih eden ünlü popçu güzelliğiyle büyüledi. Süper mini elbisesiyle hayranlarının karşısına çıkan Hadise'nin kalça dansı olay oldu.

Konserlerine hız kesmeden devam eden Hadise (36) dün akşam Ankara'da konser verdi. Ünlü popçu konserde kurtlarını döktü. Hadise dans şovuyla izleyicileri büyüledi. Siyah süper mini elbisesi ve iddialı danslarıyla olay yaratan şarkıcının konserden görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı.


Mehmet Dinçerler'den boşandıktan sonra sahne kostümlerinde değişikliğe giden ve eski tarzına geri dönen Hadise, konser tarzıyla olay oldu. Kasığına kadar yırtmaçlı siyah bir elbise giyen Hadise sahne kostümüyle de adından söz ettirdi.


SAHNEDE ESKİ EŞİNE GÖNDERME

Öte yandan Hadise sahnede 30 Nisan'da boşandığı eski eşi Mehmet Dinçerler'e de gönderme yaptı. Hadise, 'Sıfır Tolerans' isimli şarkısının sözlerini ‘’Biraz değil çok yalandın’’ şeklinde değiştirdi. Hadise'nin şarkısının sözlerini değiştirmesi ve şarkının finalinde el hareketi yapması eski eşine gönderme olarak yorumladı.

Süper mini elbisesiyle sahneye çıkan Hadise kurtlarını döktü

 

 

Süper mini elbisesiyle sahneye çıkan Hadise dans şovuyla olay yarattı ile ilgili etiketler Hadise Ankara Konser
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.