Süper lüks otomobilleri kepçeyle imha ettiler: Aralarındaki bir araç koleksiyon değerinde

Filipinler'de ele geçirilen milyonlarca dolar değerindeki 21 kaçak otomobil imha edildi. Kepçeyle imha edilen lüks otomobiller arasında sadece 350 tane üretilen McLaren 620R de bulunuyordu. Öte yadan Bentley, Mercedes-Benz, Lotus ve Porsche gibi lüks markaların otomobilleri de imha edildi.

Filipinler Gümrük İdaresi, bu hafta milyonlarca dolar değerinde 21 kaçak lüks otomobili kepçeyle imha etti. Manila ve Cagayan de Oro'daki iki ayrı ve eşzamanlı etkinlikte 14 Mitsubishi Jeep ve farklı markalardan yedi araba yok edildi.

2018-2020 yılları arasında ülkeye yasadışı yollardan giriş yapan ve farklı alıcılara gönderilen araçların tamamına el konuldu. Ezilmiş araçların listesi, herhangi bir araba tutkununun içini acıtmak için fazlasıyla yeterli.

Süper lüks otomobilleri kepçeyle imha ettiler: Aralarındaki bir araç koleksiyon değerinde

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTILAR

Yok edilen araçlara 2018'den 2020'ye kadar farklı vesilelerle el konuldu. Filipinler Gümrük İdaresi, lüks araçların imha edilme anlarının görüntülerini Facebook hesabından paylaştı.

Lüks otomobillerin yok edilmesi, Filipinler Başkanı Rodrigo Duterte'nin özellikle hassasiyet gösterdiği bir konu olan yasadışı araba ithalatını çökertmek için süren operasyon kapsamında gerçekleşti.

Süper lüks otomobilleri kepçeyle imha ettiler: Aralarındaki bir araç koleksiyon değerinde - Resim : 2

CAYDIRMAK İÇİN YAPTILAR

Araçların bu şekilde ezilmesi, deneyen herkesle beraber nihai sonucu tüm dünyanın görmesi ve caydırıcı etki yapması amacı taşıyor.

Ele geçirilen araçların un ufak edilmesi Filipinler hükümeti için yeni bir şey değil. "Hükümetin kaçakçılıkla mücadele çabalarında ciddi olduğuna dair güçlü bir mesaj" göndermek için kaçak araçlar imha ediliyor.

Duterte, benzer bir emri 2018 yılında da vermişti. 8 milyon dolarlık lüks araçların ezildiği etkinlikte, 'canavar' gibi bir traktör otomobillerin üzerinden geçmişti.

Süper lüks otomobilleri kepçeyle imha ettiler: Aralarındaki bir araç koleksiyon değerinde - Resim : 3

 

Süper lüks otomobilleri kepçeyle imha ettiler: Aralarındaki bir araç koleksiyon değerinde ile ilgili etiketler Filipinler Mercedes lüks araç imha porsche Bentley McLaren 620R
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.