Süper Loto sonuçları için nefesler tutuldu!

MPİ Süper Loto 11 Ocak sonuçları... Milli Piyango İdaresi'nce düzenlenen Devirli Süper Loto'da ikramiye 26 milyonu aştı. 4 Ocak'taki çekilişte bilen çıkmayınca, 21 milyon 785 bin 963 liralık büyük ikramiye devretmişti. Bu akşamki Süper Loto çekilişinde büyük ikramiyenin 30 milyon lirayı aşması bekleniyor. Süper Loto sonuçları bu akşam açıklanacak. Geçtiğimiz hafta perşembe günü gerçekleştirildi. 4 Ocak 2018 Perşembe Günü gerçekleştirilen çekilişte büyük ikramiye 21 milyon 785 bin 963 lira 48 kuruş'tu. Haftalarca devreden ikramiyeyi geçen haftada kazanan olmadı. MPİ 11 Ocak Süper Loto sonuçları sorgulamak için haberimizdeki linke bakabilirsiniz...

MPİ 11 Ocak Süper Loto sonuçları sorgula... Süper Loto 534. hafta çekilişi Milli Piyango İdaresi tarafından bu akşam gerçekleştirilecek. Süper Loto'nun geçen haftaki çekiliş sonuçlarına göre büyük ikramiye olan 21 milyon 785 bin 963 lira 48 kuruş, 6 bilen çıkmayınca 9. devrini gerçekleştirdi. 5 bilen 100 kişi 12 bin 380 lira 30 kuruş, 4 bilen 7 bin 648 kişi 173 bin 70 kuruş, 3 bilen 149 bin 148 kişi 15 lira 40 kuruş ikramiye kazandı. İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur. MPİ 11 Ocak Süper Loto sonuçları sorgulamak için haberimizdeki linke bakabilirsiniz...

sAper_loto_11_ocak

SÜPER LOTO 21.00'E KADAR OYNANABİLECEK

9. kez devreden ve 26 milyonu aşan ikramiyenin, Süper Loto oyunu bugün saat 21.00'e kadar oynanabileceği için 30 milyon liraya yaklaşması bekleniyor.

Merakla beklenen Süper Loto çekilişi bu akşam saat 21.15'te başlayacak. Nefeslerin tutulacağı Süper Loto çekiliş sonuçları 21.45'te açıklanmış olacak.

11 OCAK SÜPER LOTO SONUÇLARI SORGULA

SÜPER LOTO OYUNU ÖZELLİKLERİ

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

Süper Loto oyununda büyük ikramiye bilen olmadığı sürece diğer haftalara devredecektir.

Süper Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,

(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,
(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,
(6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğü tarafından ödenecektir.

FHDHAFGEHAFGHRAGFAHEFGA

MİLLÎ PİYANGO İDARESİ

Millî Piyango İdaresi, 5 Temmuz 1939 tarih ve 3670 sayılı kanunla kurulmuştur. 6 Haziran 1988 tarih ve 19834 sayılı Resmî Gazete'de yayınlanan 320 sayılı kanun hükmünde kararname ile 3670 sayılı kanunun bazı maddeleri yürürlükten kaldırılarak, İdare'nin görev ve yetkileri, yeniden tanımlanarak genişletilmişti.

Bu tarihten önce, 710 sayılı kanun gereği 9 Ocak 1926 tarihinden itibaren Türk Hava gücüne katkı sağlamak amacıyla, "Tayyare Piyangosu" adı altında, Türk Tayyare Cemiyeti tarafından çekilişler düzenlenmekteydi.

320 sayılı kanun hükmünde kararname ile belirlenen Piyango İdaresi'nin görevleri:

Piyango biletlerini basmak,
Piyango, Sayısal Loto, Şans Topu, On Numara, Süper Loto ve Hemen-Kazan oyunlarının planlarını hazırlamak,
Bu oyunları uygulamak ve ikramiyelerini dağıtmaktır.
Ayrıca bu kanunla her türlü eşya piyangosu şans oyunları ve müşterek bahis benzeri oyunları düzenleme yetkisi ile denetimi Piyango İdaresi'nin görevidir. Piyango İdaresi buna ilaveten uluslararası kuruluşlarda Türkiye'yi temsil etmek ve bunlarla ortaklıklara girip iş birliği yapma yetkisine sahiptir.

Kısaca her türlü şans oyunu düzenleme ve denetleme ile bu konuda Türkiye'yi temsil edip, ortaklıklara girip iş birliği yapma yetkisine sahiptir.

İDARE GELİRLERİNİN DAĞITIMI

Çeşitli yasalarla yapılan düzenlemelere göre İdare'nin gelirleri şuralara dağıtılmaktadır:

Gayrisafi hasılatın % 10'u Tanıtma Fonu,
Aylık hasılatın % 1'i Sosyal hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu,
Kârın % 5'i Olimpiyat Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu,
Kârın % 95'i Savunma Sanayii Destekleme Fonu.

ON NUMARA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN YAPILIYOR?

Her hafta pazartesi günleri yapılan On Numara çekiliş sonuçları en geç saat 21.45'te açıklanıyor. Sonuçların belli olmasıyla birlikte vatandaşlar www.mpi.gov.tr ve www.millipiyango.gov.tr adreslerinden On Numara sonuçlarını öğrenebilir.

Süper Loto sonuçları için nefesler tutuldu! ile ilgili etiketler Süper Loto mpi 11 ocak sonuçları sorgula
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.