Süper Loto Sonuçları Açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto Numaraları belli oldu mu?

Süper Loto çekiliş sonuçları bekleniyor. 28 Nisan Süper Loto çekilişine katılan milyonlarca vatandaş kazandıran numaraları sorguluyor. Milli Piyango TV'den canlı olarak yayınlanan Süper Loto çekilişi, sonuçları ve kazandıran numaralar haberimizde olacak. Peki Süper Loto sonuçları açıklandı mı? Detaylar haberimizde...

Perşembe akşamlarının şans oyunu Süper Loto 28 Nisan Çekilişi ile birlikte milyonlarca lirayı sahiplerine kavuşturuyor. Bu akşam saat 21:30'da yapılacak çekiliş Milli Piyango TV'den canlı olarak yayınlanacak.

Süper Loto sonuçlarının haberimizde olacağını söyleyelim. Ancak çekiliş saati olan 21:30'u beklemek gerekiyor. Noter huzurunda yapılan çekiliş sonrası hem kazandıran numaralar hem de sorgulama ekranı haberimizde olacak.

SÜPER LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

28 Nisan Süper Loto sonuçları henüz belli değil. Sonuçlar açıklandığı anda haberimzide olacak.

Sonuçları ve sorgulama için tıklayınız

Süper Loto Sonuçları Açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto Numaraları belli oldu mu? ile ilgili etiketler Süper Loto sonuçlar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.