Süper Loto Sonuçları Açıklandı mı? 26 Nisan Süper Loto çekiliş sonuçları belli oldu mu?

Süper Loto sonuçları için geri sayım başladı. 26 Nisan Salı Süper Loto çekiliş sonuçları sonrası numaralar belli olacak ve talihliler de ikramiyelerine kavuşacak. Milli Piyango TV'den canlı olarak yayınlanacak Süper Loto çekiliş sonuçları belli oldu mu?

Süper Loto sonuçları haberimizde. 26 Nisan 2022 Salı Süper Loto çekiliş sonuçları ve kazandıran numaralar bu akşam saat 21:30'da belli olacak. Sisal Şans ve Milli Piyango İdaresi tarafından ortak gerçekleştirilen çekilişle birlikte milyonlarca liralık ikramiyeler de sahiplerini bulacak.

Kuponlarını dolduran şans oyunu severler zengin olma hayallerini saat 21:30'a kadar sürdürebilecek. Ardından noter huzurunda yapılacak Süper Loto çekilişiyle birlikte de kazandıran numaralar belli olacak. Süper Loto büyük ikramiyesi bu akşam 61.843.809,81 Lira olacak.

Süper Loto Sonuçları İçin Tıklayınız

Süper Loto talihlileri kupon sorgulama işlemlerini milli piyango internet sitesinden yapabilecek. İşte sonuç sorgulama ekranı...

Süper Loto Sonuçları Açıklandı mı? 26 Nisan Süper Loto çekiliş sonuçları belli oldu mu? ile ilgili etiketler Süper Loto sonuçları sorgulama
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.