Süper Loto sonuçları! 4 Mayıs Süper Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli mi?

Süper Loto 4 Mayıs 2021 Salı çekiliş sonuçları için geri sayım başladı. Bu akşam 21:30'da canlı olarak çekilişi yapılacak olan Süper Lotı haftanın 3 günü düzenleniyor. Büyük ikramiyenin 8 milyon TL'yi aştığı Süper Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli mi?

4 Mayıs Süper Loto çekiliş sonuçları için vatandaşların meraklı bekleyişi sürüyor. 21:30'dcanlı çekilişi yapılacak olan Süper Loto kazanan numaralar vatandaşların kuponlarında yer alması halinde 8 milyon TL'ye kadar ikramiye alabilecekler. Peki Süper Loto çekiliş sonuçları 4 Mayıs açıklandı mı?

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI 4 MAYIS 2021

4 Mayıs Süper Loto çekiliş sonuçları saat 21:30 itibariyle belli olacak. Milli Piyango İdaresi'ni düzenleyeceği canlı çekiliş sonrası Süper Loto kazanan numaralar ve sonuçlar habeirmizdeki yerini alacak.

Süper Loto sonuçları belli oldu, 30 milyonluk büyük ikramiye devretti - Son  dakika haberleri

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto, 1 ile 60 sayı arasından 6 adet sayının bilinmesine dayanan bir oyundur. Süper Loto ile en az 2, en fazla 6 adet sayıyı doğru tahmin ederek farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.

Süper Loto sonuçları! 4 Mayıs Süper Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli mi? ile ilgili etiketler Süper Loto 4 mayıs süper loto çekiliş sonuçları süper loto çekiliş sonuçları 4 mayıs 2021
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.