Süper Loto sonuçları! 29 Nisan Süper Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli mi?

Süper Loto çekiliş sonuçları için heyecan dorukta. Milli Piyango Online sitesinden de canlı olarak yayınlanan Süper Loto çekilişi için şans oyunu severlerin gözü kulağı sonuçlarda olacak. Hafta 3 gün yapılan çekiliş sonuçlarına göre geçtiğimiz hafta 6 bilen çıkmamıştı. İşte 29 Nisan Süper Loto çekiliş sonuçları

29 Nisan Süper Loto çekiliş sonuçları belli oldu. Şans oyunu severlerin en çok oynadığı oyun olan ve hafta üç kez çekilişi yapılan Süper Loto'da heyecan dorukta. Salı, Perşembe ve Pazar günleri Süper Loto çekiliş sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılıyor.

29 NİSAN SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Süper Loto sonuçları! 29 Nisan Süper Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli mi?

SÜPER LOTO KURALLARI

1 ile 60 sayı arasından 6 adet sayının bilinmesine dayanan bir oyun olan Süper Loto'da en az 2, en fazla 6 adet sayıyı doğru tahmin ederek farklı miktarlarda ikramiye kazanılıyor. Kazanma oranı oynanan kolon ve bilinen numara adedine göre değişiyor.

Süper Loto çekiliş sonuçları 29 Nisan MPİ Süper Loto çekilişi bilet sorgulama ekranı

Oyunseverler kolonları kendileri doldurabildiği gibi ayrıca sayıları doğrudan bayiye söyleyerek veya "Sen Seç" ile terminalden rastgele sayı seçtirerek de Süper Loto oynayabiliyor. 18 yaşından büyük herkesin oynayabileceği Süper Loto'da her kolonun fiyatı ise 3 TL. Oyunun kurallarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye https://www.millipiyangoonline.com/super-loto/kurallar adresinden ulaşmak mümkün.

Süper Loto sonuçları! 29 Nisan Süper Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli mi? ile ilgili etiketler Süper Loto süper loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.