Süper Loto sonuçları! 27 Nisan Süper Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli mi?

Süper Loto çekilişi için geri sayım başladı. 27 Nisan 2021 Salı akşamı çekilişi yapılacak Süper Loto'da kazanan numaralar saat 21:30'da belli olacak. Talihlilerin gözü kulağı Milli Piyango İdaresi'nin canlı yayınladığı çekilişte olacak.

27 Nisan 2021 Salı Süper Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar haberimizde. Haftada 3 kez yapılan Süper Loto çekilişi Milli Piyango TV üzerinden de canlı yayınlanıyor. En çok oynanan şans oyunlarından olan Süper Loto'da ikramiyelerde vatandaşların iştahını kabartıyor. Milli Piyango sorgulama ekranı ile Süper Loto 28 Nisan çekiliş sonuçlarını öğrenebilirsiniz.

27 Nisan 2021 Süper Loto çekilişi sonucu kazandıran şanslı numaralar -12-16-31-33-36-59- oldu.

27 NİSAN SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Süper Loto sonuçları her hafta belirli günlerde yapılan çekilişlerin ardından yayınlanıyor. Bu şans oyununu çekilişleri salı, perşembe ve pazar günleri saat 21:30'da yapılıyor. Sisal Şans tarafından tamamlanan çekilişin ardından sonuçlar açıklanıyor.

MPİ Süper Loto bilet sonuçlarının sorgulanması ise, çekilişin gerçekleşmesinin ardından millipiyango.com adresi üzerinden açıklanıyor.

SÜPER LOTO SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI-TIKLAYINIZ

Süper Loto çekilişi 27 Nisan sonuçları saat kaçta açıklanacak

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur. Tek kolon ücreti 3 TL'dir.

İşaretleme yapmayı tercih etmiyorsan kolonun altında yer alan SEN SEÇ kutucuğunu işaretle, terminal senin için rastgele 6 numara seçsin!

Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek sistem oyunu oluşturabilirsin. Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler.

Arkadaşlarınla Ortak Bilet satın alabilirsin. Bir veya daha fazla biletin birden fazla üye tarafından aynı veya farklı pay nispetleriyle satın alınmasına Ortak Bilet denir. Ortak biletler de satın alma işlemi gerçekleştiği anda üye hesaplarına yansıtılır.

Süper Loto; www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış noktalarından oynanabilir.

Süper Loto sonuçları! 27 Nisan Süper Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli mi? ile ilgili etiketler Süper Loto 27 nisan süper loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.