Süper Loto sonuçları! 23 Mart 2021 Süper Loto çekiliş sonuçları belli mi? Kazanan numaralar açıklandı!

Süper Loto çekilişi devam ediyor. 23 Mart akşamı Milli Piyango İdaresi tarafından canlı çekilişle kazanan numaraların açıklanacağı SÜper Loto'da heyecan dorukta. Kuponlarını yapan vatandaşlar saat 21:30'dan itibaren Süper Loto çekiliş sonuçları için araştırmalara da başlayacak.

23 Mart 2021 Süper Loto çekilişi için kupon yapan vatandaşar, her Salı oynanan şans oyunu Süper Loto'nun çekiliş sonuçlarını merak ediyor. Devirli bir ikramiyesi olan Süper Loto'da bu akşam büyük ikramiye ne kadar?

Bu akşamın kazandıran şanslı numaraları 10- 18- 24- 30- 32- 46 oldu.

 SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA?

Süper Loto çekilişi 23 Mart tarihinde saat 21.30'da başlayacak. üper Loto çekilişi canlı ve noter huzurunda gerçekleştiriliyor. Süper Loto çekilişi Milli Piyango TV Youtube kanalından takip edilebilecek.

Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı! (02.05.2019) - Son dakika haberleri

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Haftanın 3 günü gerçekleştirilen Süper Loto çekilişi, www.millipiyangonline.com, Milli Piyango uygulamasından ya da satış noktalarından oynanabiliyor.

Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur.

Süper Loto sonuçları! 23 Mart 2021 Süper Loto çekiliş sonuçları belli mi? Kazanan numaralar açıklandı! ile ilgili etiketler Süper Loto 23 mart süper loto sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.