Süper Loto sonuçları! 2 Mart 2021 Süper Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu!

Süper Loto sonuçları belli oldu. 2 Mart 2021 Süper Loto sonuçları için Milli Piyango İdaresi'nin canlı olarak yayınlayacağı çekiliş sonuçlarına göre kazanan numaralar da belli olacak. Saat 21:30'da gerçekleştirilecek Süper Loto bu hafta çekilişte büyük ikramiye ne kadar?

Süper Loto çekiliş sonuçları belli oldu. Her Salı, Perşembe ve Pazar günleri çekilişi yapılan ve 16 milyon TL ikramiyesi ile iştah kabartan Süper Loto kazanan numaralar 2 Mart 2021 Salı akşamı belli olacak.

SÜPER LOTO SONUÇLARI 2 MART 2021

2 Mart 2021 Süper Loto çekilişi sonucu kazandıran şanslı numaralar -13-35-41-42-48-58- oldu.

Süper Loto sonuçları 28 Şubat 2021 - Milli Piyango Süper Loto çekilişi  sonucu sorgulama ekranı

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA?

Süper Loto çekilişi bu akşam saat 21:30'da gerçekleştirilecek. Çekilişi takip etmek isteyen vatandaşlar Milli Piyango TV Youtube ekranı üzerinden 21:30'da başlayacak olan çekilişi bu akşam canlı olarak takip edebilecek.

SÜPER LOTO OYNAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Süper Loto sonuçları! 2 Mart 2021 Süper Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu! ile ilgili etiketler Süper Loto süper loto sonuçları 2 mart süper loto çekilişi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.