Süper Loto sonuçları! 19 Ocak Süper Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu!

Süper Loto sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. 19 Ocak Salı Süper Loto çekilişini bekleyen vatandaşlar, çekiliş sonuçlarına göre kazanan numaraları araştırmaya başladı. Peki, Süper Loto'da bu akşam sonuçları belli mi?

Süper Loto 19 Ocak Salı çekilişi için geri sayım başladı. Bu akşam çekilişi yapılan ve talihlilerine büyük ikramiyeler kazandıran Süper Loto'da çekilişç sonuçları ve kazanan numaralar haberimizde.

SÜPER LOTO SONUÇLARI 19 OCAK

Milli Piyango İdaresi Müdürlüğü tarafından düzenlenen Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Sisal Şans ve noter heyeti huzurunda saat 21.30'da gerçekleştirilen çekiliş MP TV canlı yayınında yayınlandı. İşte şanslı numaralar...

Süper Loto sonuçları 19 Ocak Salı: 08, 11, 15, 23, 25, 42

Süper Loto sonuç sorgulama | 11 Nisan Milli Piyango Süper Loto çekiliş  sonuçları

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto yeni dönemde bayilerin yanı sıra online olarak da oynanabiliyor. www.millipiyangoonline.com adresinden online olarak kupon doldurabiliyorsunuz.

Süper Loto sonuçları! 19 Ocak Süper Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu! ile ilgili etiketler Süper Loto süper loto 19 ocak çekilişi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.