Süper Loto sonuçları! 16 Şubat 2021 Süper Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu!

Süper Loto çekiliş sonuçları bu akşam çekiliyor. Haftanın 3 günü çekilişi yapılan ve talihlilerine büyük ikramiyeler kazandıran Süper Loto 16 Şubat çekiliş sonuçlarına göre toplam ikramiye 11 Milyon TL'yi aşmış durumda. Peki, Süper Loto kazanan numaralar belli mi?

Süper Loto çekiliş sonuçları 16 Şubat 2021 Salı akşamı gerçekleştirildi. Bu akşam Milli Piyango İdaresi tarafından canlı olarak çekilişi yapılan ve talihlilerine 11 Milyon TL'nin üzerinde ikramiye verecek olan Süper Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli mi?

16 Şubat 2021 Süper Loto çekiliş sonuçlarına göre kazanan numaralar  -1-8-12-40-52-56- oldu.

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI 16 ŞUBAT

Haftanın ilk Süper Loto çekilişi bu akşam yani 16 Şubat tarihinde saat 21.30'da başlayacak.

süper loto ile ilgili görsel sonucu

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto, bayilerin yanı sıra online olarak da oynanabiliyor. Süper Loto'da kupon www.millipiyangoonline.com adresine girerek doldurulabiliyor.

Süper Loto sonuçları! 16 Şubat 2021 Süper Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu! ile ilgili etiketler Süper Loto süper loto sonuçları 16 Şubat süper loto
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.