Süper Loto sonuçları! 15 Nisan Süper Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu!

Süper Loto çekiliş sonuçları için heyecan dorukta. Haftanın 3 günü canlı olarak çekilişi yapılan Süper Loto'da bu akşam büyük ikramiye 18 milyon TL'yi aşmmış durumda. Peki 15 Nisan Süper Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar bellil mi?

15 Nisan SÜper Loto çekiliş sonuçları için talihlilerin gözü kulağı Milli Piyango İdaresi'nin canlı çekilişinde olacak. Saat 21:30'da gerçekleştirilecek Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye 18 milyon TL'yi aşmış durumda.

Süper Loto çekilişinde 6 bilen bir ya da birden fazla talihli bu akşam büyük ikramiyenin peşinde olacak. 18 milyon TL'lik büyük ikramiye Süper Loto oynayanların gözünü dolduruyor.

SÜPER LOTO 15 NİSAN 2021 ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Süper Loto sonuçları 15 Nisan Perşembe: 04, 09, 37, 43, 45, 54

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur. Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

Süper Loto sonuçları belli oldu, 30 milyonluk büyük ikramiye devretti - Son  dakika haberleri

İşaretleme yapmayı tercih etmiyorsan kolonun altında yer alan SEN SEÇ kutucuğunu işaretle, terminal senin için rastgele 6 numara seçsin!

SÜPER LOTO OYNAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek sistem oyunu oluşturabilirsin. Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler.

Arkadaşlarınla Ortak Bilet satın alabilirsin. Bir veya daha fazla biletin birden fazla üye tarafından aynı veya farklı pay nispetleriyle satın alınmasına Ortak Bilet denir. Ortak biletler de satın alma işlemi gerçekleştiği anda üye hesaplarına yansıtılır.

Süper Loto oynamak için ister www.millipiyangonline.com’a gel, ister Milli Piyango uygulamasını kullan, istersen de sana en yakın satış noktamızı ziyaret et. Hem dijitalde hem sokakta; sana yakın her yerdeyiz!

Süper Loto; www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış noktalarından oynanabilir. Hem dijitalde hem sokakta; sana en yakın yerdeyiz!

Süper Loto sonuçları! 15 Nisan Süper Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu! ile ilgili etiketler Süper Loto 15 nisan süper loto sonuçları süper loto çekiliş
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.