Süper Loto sonuçları! 12 Ocak Süper Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu!

Süper Loto 12 Ocak 2021 sonuçları için geri sayım başladı. Bu akşam yapılacak canlı çekiliş sonrası Süper Loto'da kazanan numaralar belli olurken, talihliler de ikramiye sevinci yaşayacaklar.

Süper Loto çekiliş sonuçları haberimizde. Milli Piyango İdaresi tarafından bu akşam çekilişi yapılan ve kazanan numaraların belli olduğu Süper Loto sonuçları ve detaylar burada.

SÜPER LOTO SONUÇLARI 12 OCAK

Milli Piyango İdaresi Müdürlüğü tarafından düzenlenen Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Saat 21.30'da yapılan çekilişe Sisal Şans yetkilileri ve noter heyeti eşlik etti. İşte kazandıran numaralar...

Süper Loto sonuçları 12 Ocak Salı: 21, 27, 32, 51, 54, 55

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Yeni dönemde bayilerin yanı sıra online olarak da oynanabilen Süper Loto www.millipiyangoonline.com adresinden ve Milli Piyango uygulamasından online olarak kupon doldurabiliyorsunuz.

ONLİNE SÜPER LOTO OYNAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

Süper Loto sonuçları! 12 Ocak Süper Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu! ile ilgili etiketler Milli Piyango süper loto sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.