Süper Loto sonuçları! 11 Mayıs 2021 Süper Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli mi?

Süper Loto 11 Mayıs çekiliş sonuçları için geri sayım başladı. Haftanın 3 günü Milli Piyango İdaresi tarafından çekilişi yapılan ve talihlilerine ikramiyeler kazandıran Süper Loto'da bu akşam büyük ikramiye 10 milyon TL'yi geçmiş durumda.

11 Mayıs Süper Loto çekiliş sonuçları için heyecan dorukta. Bu akşam Milli Piyango İdaresi'nin canlı olarak çekilişini yapacağı Süper Loto'da kazanan numaralar belli mi?

SÜPER LOTO SONUÇLARI 11 MAYIS 2021

Süper Loto çekilişi salı, perşembe ve pazar günleri gerçekleştiriliyor. Çekilişin sonuçları bu akşam saat 21.30'da açıklanacak. Çekilişin sonuçları belli olduktan hemen sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

Süper Loto sonuçları 11 Mayıs Salı: 09, 21, 28, 40, 50, 59

Süper Loto sonuçları! 11 Mayıs 2021 Süper Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli mi?

SÜPER LOTO'DA BÜYÜK İKRAMİYE NE KADAR?

Bu akşam gerçekleştirilecek Süper Loto çekilişinde 10.394.134 TL devreden büyük ikramiye tutarı bulunuyor.

GEÇEN ÇEKİLİŞİN SONUÇLARI

9 Mayıs sonuçları: 07, 29, 48, 53, 56, 58

 

 

Süper Loto sonuçları! 11 Mayıs 2021 Süper Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli mi? ile ilgili etiketler Süper Loto 11 mayıs süper loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.