Süper Loto sonuçları! 10 Aralık Süper Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli mi?

Süper Loto sonuçlaru haberimizde. Bu akşam çekilişi yapılan ve talihlilerine ikramiyeler kazandıran Süper Loto kazanan numaralar vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı.

Süper Loto sonuçları merak ediliyor. Milli Piyango İdaresi tarafından 10 Aralık Perşembe çekilişinin yapıldığı Süper Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar haberimizde.

SÜPER LOTO SONUÇLARI 10 ARALIK

Süper Loto çekilişi yine kazandırmaya devam ediyor. Milli Piyango Online 10 Aralık tarihli Süper Loto sonuçları açıklandı. Süper Loto çekiliş sonuç sorgulama ekranı araştırılırken, 10 Aralık'da yapılacak çekilişte kazanan numalar sırasıyla 12 - 10 - 3 - 29 - 32 - 51 oldu.

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur. Tek kolon ücreti 3 TL'dir.

Süper Loto sonuçları! 10 Aralık Süper Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli mi? ile ilgili etiketler Süper Loto süper loto sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.