Süper Loto çekilişi ne zaman saat kaçta? Süper Loto kolon fiyatı ne kadar?

Süper Loto çekilişi ne zaman saat kaçta? Süper Loto kolon fiyatı ne kadar? Süper Loto'da heyecan kaldığı devam ediyor. Milli Piyango'nun 2 Ağustos Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye 25 milyon TL.

Haftanın 3 gününde Salı, Perşembe ve Pazar günleri çekilen Süper Loto’da 2 Ağustos 2020 Pazar gününde yine büyük bir heyecan yaşanacak. Süper Loto ikramiyesinde bugün 2 Ağustos gününde büyük ödül tam 25 milyon TL. Süper Loto kolon fiyatı ne kadar? Süper Loto çekilişi ne zaman saat kaçta?

Milli Piyango’da yeni dönem sonunda başladı. Yeni gelen yenilikler sayesinde eşsiz bir deneyim sizleri bekliyor. Milli Piyango Şans Oyunları yeni uygulama üzerinden yepyeni özellikleri ile sizlerle olacak. Geçmiş zamanlarda olduğu gibi Süper Loto, hem bayilerden hem de internet üzerinden online oynanabilecek.

Süper Loto’da ikramiyeler yükseldi. 2 Ağustos gününde yapılacak olan Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye 25 Milyon TL.

SÜPER LOTO KOLON FİYATI NE KADAR 2020

Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur. Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Süper Loto çekilişi Haftanın 3 gününde Salı, Perşembe ve Pazar günleri saat 20.00’da gerçekleştiriliyor.

Süper Loto çekilişi ne zaman saat kaçta? Süper Loto kolon fiyatı ne kadar? ile ilgili etiketler Süper Loto Milli Piyango
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.