Süper Loto Çekiliş Sonuçları Açıklandı! 8 Aralık Süper Loto Büyük İkramiye Ne Kadar?

Süper Loto çekiliş sonuçları açıklanıyor. 8 Aralık 2022 Perşembe Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı merak edilmeye başlandı. Milli Piyango TV'den canlı olarak ekrana gelecek olan Süper Loto çekilişi sonrası ikramiyeler de sahiplerini bulacak. Peki Süper Loto büyük ikramiye ne kadar?

8 Aralık Süper Loto çekiliş sonuçları açıklanıyor. Sisal Şans'ın en çok kazandıran şans oyunu Süper Loto'da 6 şanslı numarayı doğru tahmin eden vatandaşlara ikramiye dağıtılıyor. Milli Piyango TV Youtube kanalıında canlı olarak ekrana gelen Süper Loto çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır?

8 ARALIK SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİ

Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com adresinden sorgulandığı gibi çekilişin hemen ardından sonuçlar da haberimizde yerini alacaktır.

Kazandıran numaralar; 3-26-44-49-54-59 oldu. Açıklanan sonuçlara göre 6 şanslı numarayı bilen çıkmadı ve 23.841.157,87 TL büyük ikramiye devretti.

Süper Loto Çekiliş Sonuçları Açıklandı! 8 Aralık Süper Loto Büyük İkramiye Ne Kadar? ile ilgili etiketler Süper Loto
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.