Süper Loto çekiliş sonuçları! 6 Nisan 2021 Süper Loto kazandıran numaralar belli mi?

Süper Loto haftanın 3 günü çekilişle talihlilerine ikramiyeler kazandırmaya devam ediyor. 6 Nisan 2021 Salı akşamı canlı çekilişi yapılacak olan Süper Loto'da büyük ikramiye 13 milyon TL'yi aşmış durumda.

6 Nisan 2021 Salı Süper Loto çekiliş sonuçları için heyecan dorukta. 13 milyon TL'yi aşan büyük ikramiyesi ile vatandaşların ilgi odağı olan Süper Loto çekiliş sonuçları ve kazandıran numaralar belli mi?

SÜPER LOTO 6 NİSAN 2021 ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Haftanın ilk Süper Loto çekilişi 6 Nisan yani bu akşam 21.30'da başlayacak. Çekilişi Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak takip edilebilecek.

Süper Loto çekiliş sonuçları! 6 Nisan 2021 Süper Loto kazandıran numaralar belli mi?

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto'da her kolon için 60 numaradan 6 numarayı seçmek gerekiyor. Süper Loto çekilişi bayiler ile www.millipiyangoonline.com ve Milli Piyango uygulaması üzerinden oynanabilir.

Süper Loto çekiliş sonuçları! 6 Nisan 2021 Süper Loto kazandıran numaralar belli mi? ile ilgili etiketler Süper Loto süper loto çekiliş sonuçları 6 nisan 2021
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.