Süper Loto çekiliş sonuçları! 18 Mayıs Süper Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli mi?

18 Mayıs Süper Loto çekiliş sonuçları işçin geri sayım başladı. Milli Piyango İdaresi tarafından bu akşam canlı olarak yayınlanacak çekiliş sonuçları Milli Piyango Online sitesinden de duyurulacak.

Haftanın 3 günü çekilişi yapılan ve bu akşam saat 21:30'da canlı çekilişi yapılacak online şans oyunu Süper Loto'da 18 Mayıs akşamı büyük ikramiye de sahibini bulacak. Vatandaşların çekiliş saatini sabırsızlıkla beklediği oyunda biletler de sonuçlarına göre sorgulanacak.

SÜPER LOTO 18 MAYIS SONUÇLARI!

Süper Loto haftanın 3 günü çekiliyor En çok tercih edilen şans oyunlarından olan Süper Loto, Salı, Perşembe, Pazar günleri saat 21.30'da gerçekleşebiliyor.

18 Mayıs 2021 Süper Loto çekilişi sonucu kazandıran şanslı numaralar -20-28-40-43-52-55- oldu.

SÜPER LOTO SONUÇ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Süper Loto çekiliş sonuçları! 18 Mayıs Süper Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli mi?

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

1 ile 60 sayı arasından 6 adet sayının bilinmesine dayanan bir oyun olan Süper Loto'da en az 2, en fazla 6 adet sayıyı doğru tahmin ederek farklı miktarlarda ikramiye kazanılıyor. Kazanma oranı oynanan kolon ve bilinen numara adedine göre değişiyor.

Oyunseverler kolonları kendileri doldurabildiği gibi ayrıca sayıları doğrudan bayiye söyleyerek veya "Sen Seç" ile terminalden rastgele sayı seçtirerek de Süper Loto oynayabiliyor. 18 yaşından büyük herkesin oynayabileceği Süper Loto'da her kolonun fiyatı ise 3 TL. Oyunun kurallarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye https://www.millipiyangoonline.com/super-loto/kurallar adresinden ulaşmak mümkün.

Süper Loto çekiliş sonuçları! 18 Mayıs Süper Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli mi? ile ilgili etiketler Süper Loto 18 mayıs süper loto sonuçları süper loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.