Süper Loto 9 Eylül sonuçları açıklanıyor! Süper Loto çekilişi ne zaman, büyük ikramiye ne kadar?

Süper Loto heyecanı bu akşam da devam edecek. Haftanın ikinci Süper Loto çekilişi 9 Eylül'de yapılıyor. Talihlilerin Milli Piyango Tv'den canlı olarak takip ettikleri Süper Loto çekilişi saat kaçta yapılacak? Bu akşamki büyük ikramiye ne kadar?

9 Eylül Süper Loto çekilişi için geri sayım başladı. Haftanın 3 günü Milli Piyango TV'den yapılan canlı yayınla çekilişi yapılan Süper Loto'da bu akşam büyük ikramiye 17 milyon TL'ye yaklaştı. Haftanın ikinci süper loto çekilişinde talihliler de yapıtıkları kuponlarla katlmaya devam ediyor.

Çekiliş saatine kadar Milli Piyango Online sitesinde oynanabilen Süper Loto şans oyunu talihlilerin yüzlerini güldürecek. Peki Süper Loto 9 eylül çekiliş sonuçları saat kaçta açıklanacak?

9 EYLÜL SÜPER LOTO SONUÇLARI AÇIKLANIYOR...

Süper Loto çekilişi 9 Eylül 2021 tarihinde saat 21.30'da başlayacak.

SÜPER LOTO SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Süper Loto sonuçları açıklandığı zaman aşağıda yer alan linkten ulaşabilirsiniz.

5 Eylül Süper Loto Çekiliş Sonuçları Belli Oldu! Milli Piyango Süper Loto  Çekiliş Sonuçları… - onedio.com

SÜPER LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto, 1 ile 60 sayı arasından 6 adet sayının bilinmesine dayanan bir oyundur. Süper Loto ile en az 2, en fazla 6 adet sayıyı doğru tahmin ederek farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.

Süper Loto 9 Eylül sonuçları açıklanıyor! Süper Loto çekilişi ne zaman, büyük ikramiye ne kadar? ile ilgili etiketler Süper Loto 9 eylül süper loto sonuçları süper loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.